«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Δευτέρα 3 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα,Δευτέρα 3 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday: Ψηφίζει Ολλανδία

Στο εξωτερικό μάλλον θα γίνει η φετινή προετοιμασία του ΟΦΗ.
Ενα αθλητικό κέντρο στην Ολλανδία μαζί με τα Τρία Πέντε Πηγάδια είναι οι δύο τοποθεσίες που «παίζουν» για την προετοιμασία του ΟΦΗ. Ομως.
η προτεραιότητα είναι η «χώρα της τουλίπας» και όχι τα βουνά της Μακεδονίας.
Δεν είναι ότι ο Νίκος Μαχλάς. ο οποίος έχει το γενικό πρόσταγμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, νοστάλγησε τα μέρη όπου πέρασε μια σημαντική περίοδο της καριέρας του. αλλά η προτίμηση οφείλεται σε πιο ουσιαστικούς λόγους. Ο ένας λόγος είναι ότι οι συνθήκες στην Ολλανδία θεωρούνται καλύτερες. Ο άλλος λόγος είναι οικονομικός. Εκτιμούν στην κρητική ΠΑΕ ότι κλείνοντας μερικά φιλικά παιχνίδια εκεί. θα υπάρξουν έσοδα και θα καλυφθεί έτσι ένα κομμάτι της δαπάνης για την προετοιμασία, που σε κάθε περίπτωση δεν θα στοιχίσει περισσότερο απ ό.τι στην Ελλάδα.
Εντός των επόμενων ημερών θ’ αφιχθεί στο Ηράκλειο και ο Παύλος Δερμιτζάκης. οπότε και αυτό το θέμα θα ρυθμιστεί μια και καλή.
Οπως επίσης θα δρομολογηθεί και το άδειασμα του ράστερ, μια και ο Καβαλιώτης τεχνικός έχει ζητήσει να δουλέψει με 26 ποδοσφαιριστές.
Οι άνθρωποι της Hρακλειώτικης ομάδας δεν θέλουν να διαρρεύσει οτιδήποτε σχετικά, καθώς θέλουν να μιλήσουν πρώτα με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει ο νέος προπονητής.
Εξελίξεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα και στο θέμα της μεταγραφής τερματοφύλακα. Πληροφορίες αναφέρουν, όπως γράψαμε και στο χθεσινό φύλλο, ότι παρά τις προτάσεις που υπάρχουν απο την ελληνική αγορά (Κωνσταντόπουλος. Δασκαλάκης).
στην κρητική ομάδα δίνουν προβάδισμα σε ξένο τερματοφύλακα. Μάλιστα, έχει εντοπιστεί ο «εκλεκτός» και οι διοικούντες βρίσκονται πολύ κοντό σε συμφωνία. Ο ξένος, πάντως, δεν είναι ο Λόπεθ της Βέροιας. Προτάθηκε κι αυτός, αλλά η διχογνωμία μεταξύ Ισπανού και Γιώργου Αρβανιτίδη για το αν λήγει το συμβόλαιο του τώρα. αποθάρρυνε τους «Ομιλίτες».
Οπως λένε από τον ΟΦΗ. τον «δικό τους» τερματοφύλακα, αυτόν που έχουν επιλέξει για να εντάξουν στην ομάδα τους. συνοδεύει ένα καλό βιογραφικό, ενώ είναι και στα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ. Δεν απαιτείται, δηλαδή, υπέρβαση. Ανεξάρτητα απο το τι θα γίνει με την αδειοδότηση.
στον ΟΦΗ έχουν αποφασίσει την απόκτηση γκολκίπερ κι αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει.
■■■ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ ΠΑ ΤΗ «ΜΑΧΗ» ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ. ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ.

LIVE SPORT: Μετά τον Σόουζα μένει και ο Ζαχαράκης

Tα έξι συμβόλαια {Λαμπρόπουλος. Ζορμπάς, Μπούρμπος, Iωαννίδης,Σόουζα,  Zαχαράκης) που ολοκληρώνονται στον ΟΦΗ στα τέλη Ιουνίου μόνο δύο φαίνεται να είναι σίγουρα για να ανανεωθούν.
Έτσι. μετά τη συμφωνία με τον Σόουζα και ο Μανώλης Ζαχαράκης  θεωρείται σίγουρο όχι θα συνεχίσει στην κρητική ομάδα, καθώς προορίζεται ως βασικό στέλεχος στην αμυντική γραμμή τηςομάδαςπου «χτίζει» ο Παύλος Δερμιτζάκης.
0 21xpovos δεξιός αμυντικ0ς που αυτήν την εποχή υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στο Ρέθυμνο, δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχηs επί εποχής Πετράκη (12 συμμετοχες ως  βασικός και 8 ως αλλαγή), επιθυμεί να συνεχίσει στον σύλλογο και δεν αποκλείεται σύντομα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Βέβαια, ο Καβαλιώτης τεχνικός θα πρέπει να περιμένει πρώτα να εκδικαστεί -μετατέθηκε για αυτήν την εβδομάδα- η έφεση που κατέθεσε ο ΟΦΗ για τον φάκελο αδειοδότησης που απορρίφθηκε σε πρώτο βαθμό, έτσι ώστε να γνωρίζει πόσες μεταγραφές και ανανεώσεις θα επιτρέπονται τελικά να κάνει η ομάδα του Ηρακλείου

GOAL:  Χαμηλότερες τιμές

Την επόμενη Δευτέρα θα κυκλοφορήσουν τα διαρκείας της κρητικής ομάδας για τη νέα σεζόν. Οι τιμές θα είναι φθηνότερες συγκριτικά με την περίοδο που τελείωσε, ειδικά για τους οργανωμένους, και στόχος είναι να διατεθούν όσο το δυνατόν περισσότερα «κομμάτια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook