Μανταδάκης: «Έχουμε έναν δίκαιο αγώνα και δεν παρακαλάμε κανέναν»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ντίνος Μανταδάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 αναφέρθηκε στην απόφαση της Σούπερ Λιγκ τονίζοντας ότι ο ΟΦΗ θα πάει την ιστορία μέχρι τέλους. Ο αντιπρόεδρος της Κρητικής ομάδας βρέθηκε στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ και μίλησε στονAthletic Radio 104,2 για την σημερινή διαδικασία. Σχολιάζοντας την απόφαση της να μην κάνει δεκτή την πρόταση του Σοφοκλή Πιλάβιου είπε ότι «η απόφαση που πάρθηκε ήταν ομόφωνη. Η παρέμβαση μου δεν ελήφθη υπ’ όψιν. Η απόφαση που πάρθηκε «έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια μια εισίγηση της ΕΠΟ και της ΟΥΕΦΑ που έλεγαν να μην ληφθούν υπ’ όψιν οι αδειοδοτήσεις για τις ομάδες της Football League».

Όσον αφορά τους λόγους που πάρθηκε αυτή η απόφαση, ο ίδιος ο Ντίνος Μανταδάκης τόνισε ότι δεν πήρε καμία σαφή απάντηση λέγοντας ότι «δεν έλαβα κανένα σοβαρό επιχείρημα για αυτήν την απόφαση. Ήταν κάποιες δικαιολογίες που δεν υφίστανται. Μου είπαν πως είναι η ίδια υπόθεση με αυτήν του Ηρακλή. Ξεχνούν όμως ότι ο Ηρακλής υποβιβάστηκε λόγω πλαστής φορολογικής ενημερότητας».
Σχετικά με την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη για επανεξέταση του φακέλου του ΟΦΗ εμφανίστηκε θετικός λέγοντας ότι αυτή είναι η «γραμμή» της Κρητικής ομάδας…«Ο ΟΦΗ αναγκάστηκε να στραφεί στα πολιτικά δικαστήρια. Μας αναγκάζετε να στραφούμε στα πολιτικά δικαστήρια και περιμένουμε από εκεί την απόφαση τους. Μετά από αυτά ο κύριος Μαρινάκης εισηγήθηκε να εκδικαστεί ξανά η υπόθεση του ΟΦΗ. Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να εξεταστεί εκ νέου ο φάκελος μας αλλά βέβαια με διαφορετική επιτροπή».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντίνος Μανταδάκης στον Athletic Radio 104,2

Για το κλίμα στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ:
«Υπήρξε μια αντιδικία με τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εν μέρει με αυτόν της ΠΑΕ Λάρισα. Ήταν πολιτισμένη συζήτηση απλά ήμουν αγανακτισμένος. Τους είπα να μου πουν το σκεπτικό τους. Το σκεπτικό τους ήταν ότι αφού ρίξαμε τον Ηρακλή, δεν γίνεται να μην ρίξουμε και τον ΟΦΗ».

Για την απόφαση της Σούπερ Λιγκ:
«Η Σούπερ Λιγκ έκανε αυτήν την εισήγηση και επιστρέφει στο μπαλάκι στην ΕΠΟ η οποία θα πρέπει να αποφασίσει αν θα γίνει δεκτή η πρόταση Μαρινάκη».

Για το ενδεχόμενο να γίνουν πλέι – οφ:
«Αν η ΕΠΟ εκδικάσει ξανά τον φάκελο του ΟΦΗ τότε θα γίνουν τα μπαράζ τον Αύγουστο. Με ποιες ομάδες θα πραγματοποιηθούν τα πλέι – οφ; Χωρίς ποδοσφαιριστές; Οι επιλογές είναι ξεκάθαρες. Αν πρέπει να γίνουν αγώνες πλέι – οφ τότε να γίνουν».

Για την στάση της ΕΠΟ απέναντι στον ΟΦΗ:
«Εμείς παρά τα όσα έχει υποστεί ο ΟΦΗ, δέχομαι ότι η ΕΠΟ έχει την διάθεση να δώσει λύση στο πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί. Σε δεύτερο βαθμό νομίζω ότι υπάρχει μια διάθεση στον από την ΕΠΟ ώστε να δεχτεί τα αιτήματα μας. Αν θέλει να δείξει ότι σέβεται τον κόπο αυτών των ανθρώπων. Θα πρέπει να αγωνιστεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα κάνει η ΕΠΟ».

Για την απόφαση της Σούπερ Λιγκ:
«Ήταν μια εξέλιξη που μας δυσαρέστησε αλλά από την άλλη δεν υπάρχει κάτι τελεσίδικο. Θα μιλήσω με τον κύριο Κουράκη που αναμένεται να συναντηθεί με κάποιους ανθρώπους. Παρακολουθούμε τα πάντα και δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε κανέναν να θίξει τα συμφέροντα του ΟΦΗ».

Για την στάση του Εργοτέλη:
«Δεν θα με ακούσετε να βάλω κατά του Εργοτέλη. Είπα απλά ότι η απόφαση ήταν ομόφωνη».

Για την στάση του ΟΦΗ:
«Ήταν μια προειλημμένη απόφαση. Δεν έχουμε λόγο να παρακαλάμε κανέναν και δεν εκλιπαρούμε για τίποτα. Έχουμε ένα δίκαιο αγώνα και αν κάνει κανένας πόλεμο μπορεί να τον κάνει. Εμείς αγωνιζόμαστε με κάθε τρόπο χρησιμοποιώντας κάθε νόμιμο μέσο. Αυτή η μάχη δεν έχει ολέθρια αποτελέσματα για τον ΟΦΗ. Αν πρόθεση της ΕΠΟ είναι να αποφασίσει στην Γ.Σ. της 22ης Ιουλίου εμείς θα μείνουμε στην προσφυγή μας στα πολιτικά δικαστήρια. Αυτό που βγαίνει είναι πως κάποιοι δεν θέλουν αυτό το ποδόσφαιρο».
Για το ενδεχόμενο να επανεξεταστεί ο φάκελος του ΟΦΗ: «Αν αύριο μας πούνε, ελάτε να σας δικάσουμε, τότε θα πάμε. Εάν μας δοθεί η νόμιμη οδός τότε θα την ακολουθήσουμε. Έχουμε αυτήν την δυνατότητα. Δεν ξέρουμε αν θα δικαιωθούμε αλλά για να το κάνουν αυτό, τότε καταλαβαίνουν πως ο ΟΦΗ έχει δίκιο. Εμείς δεν μπορούμε να αρνηθούμε να δικαστούμε από την στιγμή που το έχουμε ζητήσει. Κάποιοι έβλεπαν τι θα κάνει ο ΟΦΗ και μας ακολουθούσαν. Αυτό που με προβλημάτισε είναι η στάση του Ηρακλή. Είναι σαν να λένε, αφού πέσαμε εμείς, γιατί να ανέβετε εσείς;»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook