«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Tρίτη 4 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 4 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL: Το βλέπει θετικά ο Νέμεθ

Θετικά βλέπει, τουλάχιστον σε μια πρώτη διερευνητική κουβέντα που έγινε με τον ατζέντη του, ο Κρίστιαν Νέμεθ το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και να παίξει για λογαριασμό του ΟΦΗ. Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τη Ρόντα φαντάζει στα μάτια των Κρητικών ως μια αξιόλογη περίπτωση εν όψει της νέας περιόδου και με το που ξεκαθαρίσει το θέμα της αδειοδότησης θα γίνει η κίνηση της ομάδας του Ηρακλείου.
Από εκεί κι έπειτα όσον αφορά τον πορτιέρο που θέλει να αποκτήσει ο ΟΦΗ, πιθανότατα θα προέρχεται από την ξένη αγορά, μιας και οι… ελληνικές λύσεις εκλείπουν η μ ία μετά την άλλη. 0 Πολωνός Πάβελεκ «παίζει» πάντοτε, όπως είχαμε γράψει.
Τέλος, αύριο στις 9 το πρωί θα εκδικαστεί στα γραφεία της ΕΠΟ η έφεση των Ηρακλειωτών για το θέμα της αδειοδότηοής τους, με τους Κρητικούς να είναι αισιόδοξοι ότι τελικά θα δικαιωθούν.

Sportday: Ψηλά στη λίστα

Πολύ ζεστό το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Μουνάφο.
Το όνομα του Χουάν Μουνάφο άρχισε να «παίζει» πάλι δυνατά στον ΟΦΗ. Το ενδιαφέρον της κρητικής ομάδας για τον Αργεντινό που έπαιζε στον Πανθρακικό είναι γνωστό, αλλά κάπου είχε «παγώσει» και τώρα επανέρχεται και μάλιστα πάνω πάνω στη λίστα των παικτών που θέλει ο Παύλος Δερμιτζάκης.
Αλλωστε, ο νέος προπονητής του ΟΦΗ γνωρίζει άριστα τον 25χρονο κεντρικό χαφ από τη συνεργασία τους στην Κομοτηνή και τον θεωρεί εγγυημένη λύση για τους «μελανόλευκους».
Εν τω μεταξύ, τα ρέστα του για την αδειοδότηση παίζει ο ΟΦΗ. καθώς την Τετάρτη το πρωί (9:00) εκδικάζεται στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ η αίτησή του. Στην ομάδα του Ηρακλείου ευελπιστούν ότι μπορούν, μετά από την αδειοδότηση που έλαβαν ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Πανθρακικός. να τα καταφέρουν. Μάλιστα, απο το περιβάλλον του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ. Μάνθου Πουλινάκη. οι τόνοι εκπέμπουν αισιοδοξία, ότι το αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ θα είναι το επιθυμητό. Ο ΟΦΗ κόπηκε σε πρώτο βαθμό, ωστόσο ποντάρει στο γεγονός ότι εμφανίζει μια βελτιωμένη οικονομική θέση. αλλά και έχει βάλει στο «μνημόνιο» όλους τους παίκτες στους οποίους οφείλει χρήματα. Η απόφαση αναμένεται την Τετάρτη και στην κρητική ομάδα κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς η απόφαση αυτή θα καθορίσει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.
Είτε έτσι είτε αλλιώς, πάντως, ο Παύλος Δερμιτζάκης θέλει να τελειώσει η υπόθεση, ώστε να ξέρει, επιτέλους, πόσους παίκτες δικαιούται να πάρει και να καταστρώσει ανάλογα τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Γάτα: Ο… βασιλικός και ο ΟΦΗ!

Πώς το Λέει π Λαϊκή παροιμία; «Μαζί με τον Βασιλικό, ποτίζεται και η γλάστρα». Ε αυτό ακριβώς ευελπιστούν να επιβεβαιωθεί στον ΟΦΗ και με την «καυτή» υπόθεση της αδειοδότησης εν όψει της νέας σεζόν. Οπερ που σημαίνει πως από την στιγμή που οι επίσης μετεξεταστέοι σε πρώτο βαθμό Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα και να εξασφαλίσουν άδεια (σε δεύτερο βαθμό) γιατί όχι να μην συμβεί το ίδιο και στη δική τους περίπτωση. Το βέβαια πάντως είναι πως η χορήγηση όδεια στις τρεις προαναφερθέντες ΠΑΕ, αύξησε τις προσδοκίες των σύντεκνων και την αισιοδοξία τους για την επίτευξη του στόχου που θα προσφέρει τη δυνατότητα στην κρητική ομάδα να κόνει χωρίς χους γνωστούς ntpiopiσμούς τον προγραμματισμό της νέας χρονιός. Και συν τοις άλλοις βεβαίως, θα αποτελέσει ένα ακόμη «παράσημο» στην στολή του προέδρου Μάνθου Πουλινάκη, απά το πεδίο της μάχης για την εξυγίανση και το νοικοκύρεμα του συλλάγου. Για να δούμε, τι θα δούμε…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook