Καλοκαίρι και ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα από μια διαφημιστική καμπάνια, η ΠΑΕ προσκαλεί όλους τους φιλάθλους της να πάρουν μέρος σε διαγωνισμό με θέμα “καλοκαίρι και ΟΦΗ” όπου μέσα από αυτόν θα κερδίσουν πλούσια δώρα παραθέτοντας φωτογραφίες από την παραλία που να έχουν σχέση με την ομάδα.

Όπως γίνεται γνωστό μέσα από την ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να στείλουν φωτογραφίες από την παραλία που να έχουν σχέση με τον ΟΦΗ με τους νικητές να κερδίζουν πλούσια δώρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Καλοκαίρι και… ΟΦΗ

Πάρτε μέρος στον 1ο διαγωνισμό της ΠΑΕ, με μια φωτογραφία που να «συνδέει» το καλοκαίρι με τον ΟΦΗ και κερδίστε αναμνηστικά δώρα

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εγκαινιάζει σήμερα μια σειρά από φωτογραφικούς διαγωνισμούς, μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook με «έπαθλο» αναμνηστικό δώρο για το «νικητή» αλλά κυρίως με στόχο να διαδοθεί ακόμα περισσότερο, η αγάπη του κόσμου μας προς την ομάδα και μέσω διαδικτύου. Η διαδικασία είναι απλή και… γοητευτική. Πιο συγκεκριμένα. Βγάλτε νέες ή στείλτε παλιές φωτογραφίες που να συνδυάζουν το καλοκαίρι με τον ΟΦΗ. (Για παράδειγμα μια πετσέτα στην αμμουδιά με το σήμα της ομάδας). Την ή τις φωτογραφίες, τις στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση «[email protected]» μέχρι τις 15 Ιουνίου, μαζί με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι φωτογραφίες, μετά το πέρας της προθεσμίας θα δημοσιευτούν στο facebook της ΠΑΕ και η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα like σε διάστημα 10 ημερών θα κερδίσει ένα υπέροχο και ταυτόχρονα συλλεκτικό μπλουζάκι polo του ΟΦΗ τα οποία έχουν παραγγελθεί ήδη μόνο για τους συγκεκριμένους διαγωνισμούς. Η αποστολή της φωτογραφίας σημαίνει αυτόματα ότι δίνεται η δυνατότητα στην ΠΑΕ να την δημοσιεύσει στο facebook ή όπου αλλού κρίνει σκόπιμο, με την ταυτόχρονη δημοσιοποίηση μόνο του ονόματος του αποστολέα. Τα υπόλοιπα στοιχεία όπως email και τηλέφωνα σε καμιά περίπτωση δεν θα δημοσιευτούν.

Βάλτε την φαντασία να δουλέψει, στείλτε όσες φωτογραφίες θέλετε και… καλές βουτιές με «παρέα» τον ΟΦΗ μας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook