“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 5 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 5 Μάιου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Αγωνία για την αδειοδότηση

Η προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκαση της έφεσης του ΟΦΗ κατά της πρωτόδικης απόφασης της ΕΠΟ για την απόρριψη του φακέλου του αποτελεί σημείο αναφοράς για την επόμενη ημέρα της ομάδας, καθώς διαφορετικά θα κινηθεί η ΠΑΕ σε περίπτωση που ανατραπεί η απόφαση και διαφορετικά αν παραμείνει και σε δεύτερο βαθμό. Μπορεί στο Ηράκλειο να έχουν κάνει πλάνα και για τη μια και για την άλλη περίπτωση, αν όμως δικαιωθούν θα τους λυθούν τα χέρια ως προς τη δράση της ΠΑΕ στο καλοκαιρινό παζάρι. Επόμενο είναι λοιπόν να τηρείται στάση αναμονής σε θέματα μεταγραφών και ανανεώσεων. Αυτό πάντως που δεν επηρεάζεται είναι η αναζήτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα, προκειμένου να σηκώσει το βάρος της υπεράσπισης της εστίας. Οι πληροφορίες που υπάρχουν ως τώρα κάνουν λόγο για λίστα τριών ξένων γκολκίπερ που έχει στα χέρια της η διοίκηση του ΟΦΗ και μάλιστα οι δύο από αυτούς έχουν περάσει από την Ελλάδα στο παρελθόν.
Σήμερα αναμένεται να ενταθούν οι συζητήσεις με τον Σόουζα και τον Ζαχαράκη, προκειμένου να επικυρωθούν οι προφορικές συμφωνίες, ενώ θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση με τον Μπούρμπο.
Όσον αφορά, τέλος, την προετοιμασία, όλα δείχνουν ότι ο ΟΦΗ καταλήγει σε αθλητικό κέντρο οτην Ολλανδία, πλην όμως η οριστική απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες, καβώς αύριο αναμένεται στο Ηρόκλεκ και ο Δερμιτζάκης.

Goal

Δεν προχώρησε του Πάβελεκ

Οι υψηλές απαιτήσεις του Μάριους Πάβελεκ δεν θα επιτρέψουν στους Κρητικούς να προχωρήσουν στην προσθήκη του Πολωνού πορτιέρο. Ως εκ τούτου ο ΟΦΗ θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις, κυρίως από την ξένη αγορά. Κατά τα άλλα, σήμερα εκδικάζεται η έφεση της ομάδας του Ηρακλείου στα γραφεία της ΕΠΟ, με την αισιοδοξία να μη… λείπει και ως γνωστόν η απόφαση θα καθορίσει και το «πού» και «πώς» θα κινηθούν οι Κρητικοί στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει κατά συντριπτικό ποσοστό στην Ολλανδία.

Sportday

“Αλμυρός” ο Πάβελεκ

Ακόμη ένας τερματοφύλακας. απ’ αυτούς που έχουν προταθεί στον ΟΦΗ. βγαίνει από το κάδρο των υποψηφίων. Οχι λόγω ικανοτήτων, αλλά εξαιτίας της τιμής του.
που είναι πολύ αλμυρή για τα δεδομένα της κρητικής ΠΑΕ. Ο λόγος για τον 32χρονο Μάριους Πάβελεκ της Πολόνια Βαρσοβίας, για τον οποίο είχαμε γράψει πριν από λίγο καιρό.
Ο εν λόγω γκολκίπερ ήταν μέσα στις περιπτώσεις που ξεχώρισε ο Παύλος Δερμιτζάκης. αφού την τετραετία 2007-11 είχε κατακτήσει τρία πρωταθλήματα με τη Βίσλα Κρακοβίας. Ωστόσο, το οικονομικό είναι αποθαρρυντικό. Πάντως, οι άνθρωποι του ΟΦΗ που διέδιδαν ότι ο τερματοφύλακας θα είναι ξένος, λένε πως η αισιοδοξία δεν αφορούσε στον Πάβελεκ. αλλά σε κάποιον άλλον. Οψόμεθα…

Κατά τα λοιπά, η αγωνία κορυφώνεται στο Ηράκλειο εν όψει της σημερινής απόφασης για την αδειοδότηση.από την οποία θα εξαρτηθεί και το τελικό μεταγραφικό πλάνο του ΟΦΗ. Για παράδειγμα, εάν πάρει άδεια η ομάδα, δεν θα «καίγονται» τόσο να κρατήσουν κάποιους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους. ενδίδοντας στις απαιτήσεις τους. Εφόσον πάρει άδεια ο ΟΦΗ αύριο ο Δερμιτζάκης θα είναι στο Ηράκλειο, ώστε να επανασχεδιάσει με τους διοικούντες την επόμενη μέρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook