Οι δύο ώρες της δικαίωσης για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για περίπου δύο ώρες βρέθηκε στην αίθουσα της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ η αντιπροσωπεία του ΟΦΗ που έπεισε με αποδείξεις και επιχειρήματα ότι αξίζει να πάρει το “οκ” για την άδεια.

Ήδη, όπως είχαμε γράψει από την Δευτέρα, ο ΟΦΗ είχε στρατοπεδεύσει από την Τρίτη όταν και ταξίδεψαν στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης και ο υπεύθυνος λογιστηρίου της εταιρείας Μανώλης Βασιλάκης.

Και όπως αποδείχθηκε, το αίτημα για την αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης ήταν μια κίνηση τακτικής από την πλευρά της ΠΑΕ που γνώριζε ότι μέσα στις ημέρες που ακολουθούσαν θα ήταν σε θέση να παρουσιάσουν ακόμα καλύτερα το πλάνο που είχε εκπονηθεί κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Παράλληλα, ο ΟΦΗ φρόντισε τις προηγούμενες ημέρες να λύσει κάποια ανοικτά ζητήματα που υπήρχαν και τα οποία είχαν να κάνουν με το δημόσιο. Και αυτός ήταν ο λόγος που τις προηγούμενες ημέρες επικρατούσε μια συγκρατημένη αισιοδοξία για την υπόθεση της αδειοδότησης.

Έτσι, ο ΟΦΗ έδωσε το παρόν ενώπιον της 2βάθμιας επιτροπής, όντας πανέτοιμος και με τους Χάρη Γρηγορίου, Δημήτρη Καρπετόπουλο να έχουν αναλάβει τη νομική υπεράσπιση της ΠΑΕ – ολοκληρώθηκε μια διαδικασία που αποτελεί δικαίωση για τους κόπους και τις θυσίες μιας ολόκληρης χρονιάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook