Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα Μπούρμπου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ θέλουν να ξεκαθαρίσουν μια – μια τις ανοικτές υποθέσεις με αυτήν του Χρήστου Μπούρμπου να ξεκαθαρίζει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ο 30χρονος μπακ κάνει τις διακοπές του στην Κύπρο ωστόσο βρίσκεται σε επαφές με τον Μάνθο Πουλινάκη για την ανανέωση του συμβολαίου του και την παραμονή του στον ΟΦΗ, κάτι που επιθυμούσε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό σημείο και το θέμα που δημιουργήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα οφείλεται περισσότερο σε… παρεξήγηση και λιγότερο στις οφειλές προς τον ποδοσφαιριστή – οι οποίες είναι γνωστές εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα (ως απόρροια των προηγούμενων χρόνων).

Αυτήν την στιγμή, οι επαφές ΟΦΗ – Μπούρμπου βρίσκονται στο στάδιο της τακτοποίησης των οφειλών των προηγούμενων χρόνων ενώ ήδη έχουν γίνει κάποιες επαφές που αφορούν και το νέο συμβόλαιο δίχως να έχει μπει προς συζήτηση το οικονομικό κομμάτι.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι η υπόθεση Μπούρμπου μπαίνει στην τελική ευθεία και αναμένεται να έχει αίσιο τέλος στην υπόθεση της παραμονής του. Ήδη, όπως γράψαμε και την προηγούμενη εβδομάδα – μεταξύ Πουλινάκη και Μπούρμπου έχει γίνει μια συνάντηση, μέσα σε πολύ καλό κλίμα και απομένει ακόμα μια για να οριστικοποιηθεί η παραμονή του στον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook