Τι είπαν Πουλινάκης, Βασιλάκης για την χορήγηση της άδειας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρόεδρος και το στέλεχος της ΠΑΕ ΟΦΗ μίλησαν στην “Κρήτη ΤV” για την σημερινή εξέλιξη και δεν έκρυψαν την μεγάλη τους ικανοποίηση  για το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Μάνθος Πουλινάκης από την πλευρά του μιλώντας στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού τόνισε ότι: “Ολοκληρώθηκε μια πολύ δύσκολη χρονιά και πιστεύω ότι σήμερα οι κόποι μας δικαιώνονται. Ανεξάρτητα από την αδειοδότηση δεν αλλάζουμε το πλάνο μας. Υπάρχει ένα πλάνο τριετίας και θα το ακολουθήσουμε πιστά. Σίγουρα, η αδειοδότηση μας λύνει τα χέρια γιατί δεν εξαρτώμαστε από την πραγματοποίηση 3 μεταγραφών. Αυτό είπαμε και στην επιτροπή ότι δεν αλλάζουμε τον οικονομικό μας προγραμματισμό”.

Από την πλευρά του, ο Μανώλης Βασιλάκης εξέφρασε την πίστη του ότι ο ΟΦΗ θα μπορέσει να κάνει το παραπάνω βήμα την επόμενη χρονιά. Και όπως είπε χαρακτηριστικά “αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους προσπάθησαν. Από τους υπαλλήλους της ΠΑΕ μέχρι και τον οποιονδήποτε έδωσε αυτόν τον αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος και του χρόνου να προχωρήσουμε ακόμα ένα βήμα από το τι κάναμε σήμερα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook