Ξεκαθαρίζει του Αρκούδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η περίπτωση του 22χρονου δεξιού μπακ πρόκειται να ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα μιας και είναι ένας από τους παίκτες με τους οποίους έχουν γίνει αρκετές επαφές μέσα στο προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ και μάλιστα ήδη μαζί του έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με τον Παύλο Δερμιτζάκη που του έχει μεταφέρει το ενδιαφέρον του ΟΦΗ – παρά το γεγονός ότι θα είναι εκτός δράσης μέχρι το Νοέμβριο.

Πλέον, με τον ΟΦΗ να έχει πάρει αδειοδότηση – η υπόθεση του αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες μιας και ήδη βρίσκονται σε εκκρεμότητα οι συζητήσεις με τον Χρήστο Μπούρμπο. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να έρθει στην Κρήτη για να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ – και αυτό είναι κάτι που το έχει επισημάνει αρκετές φορές μιλώντας και στο περιβάλλον του.

Οριστικές εξελίξεις πρόκειται να σημειωθούν άμεσα μιας και από την στιγμή που ο Αρκούδας είναι ελεύθερος, πλέον όλα εξαρτώνται από τις προθέσεις του ΟΦΗ και το αν θα προχωρήσει σε οριστικές συζητήσεις μαζί του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook