«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 7 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 7 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

LIVE SPORT: Σαρακατσάνος για την άμυνα

Το ότι ο ΟΦΗ θα χρειαστεί έναν καλό κεντρικό αμυντικό από τη στιγμή που φαίνεται πως ο Μοχάμεντ Σαρ θα αποτελέσει παρελθόν είναι δεδομένο. Γι’ αυτόν τον λόγο και εξετάζεται η περίπτωση του Αχιλλέα Σαρακατσάνου που είναι από τους παίκτες που έκανε ομολογουμένως εξαιρετικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Πανθρακικού. Ο Σαρακατσάνοςε είχε την περασμένη σεζόν 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 5 συμμετοχές και ένα γκολ στο Κύπελλο με τη φανέλα του θρακικού συλλόγου. Τον 30χρονο ποδοσφαιριστή γνωρίζει πολύ καλά και ο Παύλος Δερμιτζάκης καθώς τον είχε ως παίκτη όταν ήταν στον πάγκο της  ομάδας της Κομοτηνής. Χθες μάλιστα αφίχθη στο Ηράκλειο και ο Δερμιτζάκης ο oποιος από σήμερα και για μια εβδομάδα τουλάχιστον θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με Πουλινάκη και Μαχλά με μοναδικό αντικείμενο συζήτησης τη μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ.

Sportday: ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Με… τα μούτρα έπεσαν στον μεταγραφικό σχεδιασμό οι ιθύνοντες του ΟΦΗ. μετά την εξασφάλιση της άδειας. Μετά τον Σήφη Δασκαλάκη. ο οποίος βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο Ηράκλειο, έχουν βγει στην επιφάνεια κι άλλοι στόχοι του Δερμιτζάκη. Αρχικά, ο αμυντικός Αχιλλέας Σαρακατσάνος (φωτό) κι ο μέσος Χουάν Μουνάφο. τους οποίους ο κόουτς του ΟΦΗ γνωρίζει καλά. Από εκεί και πέρα. έντονα «παίζει» και το όνομα του Χρήστου Αρκούδα της ΑΕΚ. αν και ο αποκλεισμός του από τους αγώνες μέχρι τον Νοέμβριο λόγω ντόπινγκ, προκαλεί έναν προβληματισμό.

ΦΩΣ

Στη διάρκεια των συζητήσεων κορυφής που έγιναν χθες και θα επαναληφθούν σήμερα, με τη συμμετοχή των Πουλινάκη, Μαχλά και Δερμιτζάκη, αναμένεται να ξεδιαλύνει πώς θα κινηθεί ο ΟΦΗ στο μεταγραφικό παζάρι μετά και την έγκριση του φακέλου αδειοδότησης, που αφαιρεί τους περιοριστικούς όρους που θα ίσχυαν σε διαφορετική περίπτωση. Η εξέλιξη αυτή δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της ηρακλειώτικης ομάδας να έχουν μεγαλύτερη ευελιξία και να μην ακολουθήσουν μεταγραφικούς… μονόδρομους, όπως θα συνέβαινε στην αντίθετη περίπτωση. Δεδομένη είναι η επιθυμία της διοίκησης, όπως εκφράστηκε και στην προχθεσινή δήλωση Πουλινάκη, για διατήρηση του μπάτζετ στα επίπεδα που είχε αρχικά προγραμματιστεί. «Ούτε κατά 1% δεν θα αλλάξει το πλάνο», τόνισε ο Πουλινάκης και από αυτή τη βάση ξεκινούν όλα.
Τα λένε Πουλινάκης, Μαχλάς, Δερμιτζάκης Το μόνο που αλλάζει είναι η δυνατότητα εναλλακτικών λύσεων, κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο στην αύξηση της καθημερινής… ονοματολογίας.
Έτσι, ξαφνικά ήρθαν στην επιφάνεια ονόματα όπως του Αρκούδα, του Σαρακατσάνου, του Μουνάφο, του Κάστσελαν και άλλων. Παράλληλα υπάρχουν και σενάρια για απόκτηση και δεύτερου τερματοφύλακα, πλην όμως αυτό δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Εκείνο που παραμένει αδιαπραγμάτευτο είναι η απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα από το εξωτερικό και οι πληροφορίες μι λάνε για λίστα τριών, από τους οποίους οι δύο έχουν ξαναπαίξει στην Ελλάδα.
• Πρόταση να γίνει η κλήρωση της Σούπερ Λίγκας στο Ηράκλειο, καθώς θα υπάρχουν τρεις ομάδες της Κρήτης στην κατηγορία, έκανε ο Μάνθος Πουλινάκης. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ πρότεινε μάλιστα το ίδιο μαγαζί στο οποίο είχε γίνει η κλήρωση και την περίοδο 2007-08.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook