Ξημέρης: “Nα μπει τέλος στα ραβασάκια”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με παρέμβαση του στον Athletic Radio 104,2 o πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης, κάλεσε την ΕΠΟ να πάρει σαφή θέση και απόφαση στο θέμα του ΟΦΗ.

Αναλυτικά με παρέμβαση του στον Athletic Radio 104,2 δήλωσε:

«Nα σταματήσουν αυτά τα ραβασάκια. Η ΕΠΟ πρέπει να πάρει απόφαση για το θέμα του ΟΦΗ και για την αδειοδότηση και για τα πλέι-όφ. Δεν υπάρχει λόγος  να γίνουν  πλέι-όφ. Τρίτη ομάδα είναι ο ΟΦΗ και πρέπει να ανέβει. Τελείωσε».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρθηκε και στην στάση του Εργοτέλη, στην ψηφοφορία της Σούπερ Λίγκ. Όπως είπε «έχω ορισμένες  ενστάσεις και πικρίες και θέλω να τις καταθέσω. Ο κ. Ράλλης  είναι φίλος και τον εκτιμώ. Αλλά δεν τα είπε καλά. Σε τηλεοπτική εκπομπή στην Κρήτη TV  είπε άλλα και άλλα έκανε. Δεν έχω τίποτα με τον κ. Ραλλη αλλά δεν μπορεί να λέει ότι  για τους ίδιους λόγους η Σούπερ Λίγκ έριξε τον  Ηρακλή. Επρεπε ο κ. Ράλλης να κάνει μια επίσημη πρόταση στο Δ.Σ. να συζητηθεί στην ημερήσια διάταξη και όχι να συζητάει όπως λέει με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκ, πρίν από την έναρξη της συνεδρίασης. Συζήτησαν σοβαρά τα θέματα; Χθές κάποιοι ήταν στα δικαστήρια και σήμερα ψήφισαν στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκ. Τους έχει απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα και σήμερα ψήφισαν κανονικά.».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook