Ξεκινούν οι διεργασίες και οι επαφές για το «Γεντί Κουλέ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την χορήγηση της άδειας, στον ΟΦΗ «φουλάρουν» τις επαφές και τις συζητήσεις για να είναι έτοιμος ο ΝΑΟΣ στο νέο πρωτάθλημα.

Ένα – ένα θέλουν να τα κλείνουν τα θέματα στον ΟΦΗ προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη γίνεται στο νέο πρωτάθλημα. Έτσι, μετά το κεφάλαιο της αδειοδότησης που έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα στον ΟΦΗ ξεκινούν επαφές και διεργασίες προκειμένου να μην παρουσιαστεί κανένα απολύτως πρόβλημα με την χρησιμοποίηση του «Γεντί Κουλέ».

Όπως τονίζουν πηγές από την ομάδα, σκοπός είναι να ξεκινήσει πρώτα η επίλυση όλων των γραφειοκρατικών ζητημάτων που απασχολούν την χρήση του «Γεντί Κουλέ». Άλλωστε, αυτές οι κινήσεις απαιτούν μια σειρά από ενέργειες που χρειάζεται να γίνουν προκειμένου το «Γεντί Κουλέ» να πάρει άδεια και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μετά από τα γραφειοκρατικά ζητήματα, θα ακολουθήσουν μια σειρά από παρεμβάσεις που χρειάζεται να γίνουν εντός και εκτός του γηπέδου. Μια, βέβαια, από αυτές έχει να κάνει και με την τοποθέτηση του πυλώνα που βρίσκεται έξω από την Θύρα 1.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook