Πατεμτζής: “Να συνεχιστεί το πλάνο εξυγίανσης του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για την προσπάθεια του ΟΦΗ, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων μίλησε ο Μανώλης Πατεμτζής στον Athletic Radio 104,2 που εξέφρασε την πίστη του για μια καλύτερη χρονιά.

Δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση. Η ομάδα βέβαια φτιάχτηκε στο πόδι με πολλά προβλήματα.Ο στόχος επετεύχθη και τώρα που πήραμε την άδεια πρέπει να πάμε καλύτερα. Συγχαρητήρια σε όλους που συνέβαλαν σε αυτό . Τώρα αυξήθηκαν τα “θέλω” και πρέπει να φτιαχτεί μια ομάδα που δεν θα έχει πρόβλημα στην κατηγορία. Βέβαια πρέπει να συνεχιστεί και το πλάνο εξυγίανσης” ήταν τα λόγια του Μανώλη Πατεμτζή που στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει βρει τον δρόμο του στον οικονομικό τομέα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Πατεμτζής στον Athletic Radio 104,2

Για την εξυγίανση της ομάδας και αν ο ίδιος θεωρεί πως παράλληλα με την εξυγίανση η ομάδα μπορεί να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα: “Θα ήταν δύσκολο να γίνει αυτό. Μπορεί βέβαια και χρειάζεται οργάνωση. Πρέπει να κάνεις σωστές επιλογές με ένα χαμηλό μπάτζετ και να είσαι συνεπείς στις υποχρεώσεις σου. Να υπάρχει οργάνωση ώστε να είναι εύκολα τα χέρια του προπονητή και να κάνει μια πιο εύκολη την χρονιά”.

Για το γεγονός πως ο φετινός ΟΦΗ ξεκινάει με ιδανικές συνθήκες: “Αυτές πρέπει να είναι πανάκιες συνθήκες. Έχουμε ξεχάσει τα αυτονόητα. Ήρθε προπονητής, νέος,  με φιλοδοξίες και όλοι ξέρουν τι χρειάζεται ο ΟΦΗ ώστε να υπάρχει μια καλή χρονιά και να μην πάνε και τα οικονομικά πίσω”.

Για το τι του έκανε εντύπωση από τον φετινό ΟΦH: “Πηγαίνοντας στο γήπεδο και βλέποντας το υλικό δεν περίμενα πολλά πράγματα. Υπήρξε και αλλαγή προπονητή. Άλλη φιλοσοφία του Αναστόπουλου και άλλη του Πετράκη. Έγινε ένα μπέρδεμα αλλά νομίζω και βάση υλικού δεν μπορούσες να περιμένεις και πολλά. Τι ότι εξασφάλισε στο τέλος την παραμονή ήταν λίγο ψυχοφθόρο αλλά τέλος καλό. Σίγουρα υπάρχει ζημιά και κέρδος από μια χρονιά  Ο Περογαμβράκης, ο Ζαχαράκης,ο Βιτωρος έκαναν συμμετοχές και έχουν παρακαταθήκη για του χρόνου. Βέβαια η ομάδα χρειάζεται ενδυνάμωση και να έχει ένα πιο δυνατό κορμό. Να κοιτάει στον πάγκο ο προπονητής και να βλέπει πως έχει εργαλεία για να αλλάξει κάτι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook