Δερμιτζάκης: “Ο ΟΦΗ είναι η ναυαρχίδα του αθλητισμού στην Κρήτη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε στο “Αθλητικό Μetropolis” για την έλευση του στην Κρήτη και ανέλυσε τα πλάνα του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καβαλιώτης τεχνικός

Για τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ: «Αφού επετεύχθη ο στόχος της παραμονής για τον Πανθρακικό και χαίρομαι πολύ, διότι είναι ένα σωματείο που το εκτιμώ και το αγαπώ, με προσέγγισαν ιδιαίτερα οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Στην Κρήτη έζησα για πολλά χρόνια και είναι ένας ευλογημένος τόπος. Το πλάνο που μου παρουσίασε ο πρόεδρος, Μάνθος Πουλινάκης και η αγάπη του κόσμου με έκαναν να είμαι χαρούμενος για τη συνεργασία αυτή στον ΟΦΗ. Στόχος είναι να έχουμε μια ανταγωνιστική η ομάδα, σε συνδυασμό με τη βιωσιμότητά της».

Για την αδειοδότηση που πήρε ο ΟΦΗ: «Στην οικονομική δυσχέρεια του ΟΦΗ ήταν κι άλλες ομάδες. Ο ΟΦΗ παρουσίασε στοιχεία για να είναι βιώσιμος, γιατί θα ήταν πλήγμα ομάδα με μεγάλη ιστορία όπως ο ΟΦΗ να αντιμετωπίσει προβλήματα και δυσκολίες όπως αυτές που βιώνει η ΑΕΚ. Ο ΟΦΗ είχε πλάνο με ανθρώπους οραματιστές, παρουσίασαν πέντε στοιχεία που έδωσαν δικαίωμα στην επιτροπή να δώσει αδειοδότηση και μας δίνει τη δυνατότητα από μεγαλύτερο εύρος παικτών να κάνουμε ανταγωνιστική ομάδα και να είμαστε μέσα στους στόχους που έχουμε χαράξει».

Για τις επιτυχίες των ομάδων της Κρήτης και αν ήταν αναμενόμενο για αυτόν: «Για μένα που έζησα πολλά χρόνια εδώ, είναι κάτι φυσιολογικό. Όλα τα σωματεία, αλλά και ο ΟΦΗ, που είναι η ναυαρχίδα του αθλητισμού στο νησί, εδώ και πολλά χρόνια έκαναν πλάνο με την ανάπτυξη των ακαδημιών. Υπάρχει ταλέντο και τεχνογνωσία στο ποδόσφαιρο και για αυτό βλέπουμε τρεις ομάδες στη Σούπερ Λιγκ, δύο στη Φούτμπολ Λιγκ, ανεβάζόντας τον πήχη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook