“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Σάββατο 8 Μάιου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε σήμερα, Σάββατο 8 Μάιου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

“Πάμε για επανάσταση”

Οχτώ με δέκα μεταγραφές θα κάνει η ομάδα της Κρήτης όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, σε συνέντευξη του οε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, «θα χαιρόμαστε περισσότερο φέτος, πάμε να κάνουμε την επανάσταση σε όλα τα μέτωπα!» ήταν ουσιαστικά το κεντρικό… νόημα των όσων είπε ο κ. Πουλινάκης και συμπλήρωσε: »θα αποκτηθούν από 8 ως 10 παίκτες.
Δεν θα ξεφύγουμε οικονομικά.
Τα πράγματα θα είναι καλύτερα φέτος, πέρσι η σεζόν δεν ήταν καλή, κυκλοφορούσε κακός αέρας στην ομάδα!« Ο Πουλινάκης αναφέρθηκε στο γηπεδικό, λέγοντας ότι «έχουμε αρχίσει να τρέχουμε κάποιες εξελίξεις, θα γίνουν κάποιες βελτιώσεις. 0 ΟΦΗ θα παίξει στο «Γεντί Κουλέ», ενώ επισήμανε για όσους τον κατηγορούν ως «συγκεντρωτικό» τα εξής: «Ναι, μου αρέσει να τα ελέγχω όλα. Αυτό που δεν δέχομαι είναι ότι δεν άφησα κάποιον που ήρθε να με βοηθήσει. Είμαι ανοικτός».
Τέλος, μία τελευταία προσπάθεια κάνουν στον ΟΦΗ για τον Σαρ προσφέροντας του συμβόλαιο με αποδοχές ύψους 100.000 ευρώ.

Sportday

Ενίσχυση στο φουλ

Συνάντηση μεταξύ Πουλινάκη. ΜαχΧό καν. £ιε.ρμντζάκη πραγματοποιήθηκε χθες και κατέληξαν στο ότι πρέπει να γίνουν τουλάχιστον οκτώ μεταγραφές, ώστε να ν’ ανταποκριθεί ο ΟΦΗ στις ανάγκες του πρωταθλήματος. Προτεραιότητα θα δοθεί στον άξονα. Δηλαδή, στην απόκτηση τερματοφύλακα, στόπερ, κεντρίτου τελευταίου τίθεται ως αναγκαιότητα, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει τελικά με τον Σάκη Παπάζογλου. ο οποίος ψάχνεται για να φύγει στο εξωτερικό και προς το παρόν δεν έχει φέρει επίσημη πρόταση.

ΦΩΣ

Ξεσκονίζουν τις μεταγραφικές λίστες στον ΟΦΗ

Η εξασφάλιση άδειας έλυσε τα χέρια των ανθρώπων του ΟΦΗ σε σχέση με τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ετσι, αν και οι «ασπρόμαυροι» δεν πρόκειται να ξεφύγουν στα οικονομικά τους, έχουν πλέον πολύ περισσότερες επιλογές. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, ο κόουτς Παύλος Δερμιτζάκης, ο πρόεδρος Μάνθος Πουλινάκης και ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Μαχλάς έχουν πάρει τα χαρτιά τους και…
ξεσκονίζουν τις μεταγραφικές λίστες, προκειμένου να βρουν ό,τι , καλύτερο.

Πρωταρχικός στόχος είναι ένας τερματοφύλακας (εξετάζονται τρεις περιπτώσεις από το εξωτερικό, οι δύο εκ των οποίων στο παρελθόν αγωνίστηκαν ξανά στην Ελλάδα), ένας στόπερ, ένας αμυντικός χαφ και ένας επιτελικός χαφ. Πέρα από τον κεντρικό άξονα του μεταγραφικού σχεδιασμού, οι υπόλοιπες θέσεις θα ξεκαθαρίσουν από το ποιοι ποδοσφαιριστές θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν από το υπάρχον ράστερ.
Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε για την ανανέωση του συμβολαίου του Σαρ πως αν δεν κατεβάσει τις απαιτήσεις του από τις 100.000 ευρώ, δεν πρόκειται να γίνει καμία συζήτηση μαζί του (φέρεται να ζητά αρχικά 130 με 150 χιλιάδες ευρώ).

Στο μεταξύ, την πεποίθησή του για καλή πορεία του ΟΦΗ τη νέα σεζόν εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μάνθος Πουλινάκης. Ο πρόεδρος των Κρητικών σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στον Κρήτη Σπορ FM 87,6, αφού έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας λέγοντας «πάμε να κάνουμε την επανάσταση σε όλα τα μέτωπα: «θα γίνουν οκτώ με δέκα μεταγραφές» τωπα, και στα διαρκείας και στην ομάδα», πρόσθεσε για τη χορήγηση άδειας για το νέο πρωτάθλημα: «Είναι μια δικαίωση όλης της ομάδας, του κόσμου και όσων είναι κοντά στην ομάδα. Κάνει καλό στο όνομα του ΟΦΗ». Για το θέμα των μεταγραφών πάντως τόνισε: «Δεν μπορούμε να πούμε ονόματα, αλλά για τις θέσεις και τον αριθμό παικτών. Μπορεί να αποκτηθούν και οχτώ παίκτες. Από οχτώ μέχρι δέκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεφύγουμε οικονομικά. Τώρα με την άδεια μπορούμε να πάρουμε περισσότερους, καλύτερους παίκτες και με λιγότερα χρήματα. Τέλος της άλλης εβδομάδας θα ξέρουμε τι θα γίνει και με την προετοιμασία. Θέλει ακόμα σκέψη το θέμα, γιατί έχει να κάνει με το οικονομικό. Έχουμε την Ολλανδία, έχουμε και την Ελλάδα και θα δούμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook