Στην ΕΠΟ η επόμενη μάχη του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην ΕΠΟ θα παιχτεί η επόμενη μάχη που δίνει ο ΟΦΗ καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ομοσπονδία αναμένεται να πάρει στα “χέρια” την κατάσταση αναφορικά με το θέμα των αδειοδοτήσεων. Η πληροφόρηση που έχουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι ότι η Football League αναμένεται να κρατήσει στάση ανάλογου μήκους κύματος με αυτήν που κράτησαν και στην Σούπερ Λίγκα.

Ωστόσο, μετά τον καταιγισμό των τελευταίων γεγονότων που έλαβαν χώρα στην Σούπερ Λιγκ, από τις τάξεις του ΟΦΗ πηγάζει μια αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεσης. Και αυτή η διαδικασία πηγάζει από το γεγονός ότι ο Σοφοκλής Πιλάβιος, σύμφωνα με το περιβάλλον του, εμφανίζεται διατεθειμένος να κλείσει ο ίδιος προσωπικά το θέμα της αδειόδοτησης των ομάδων της Football League. Και αυτό θα γίνει γιατί ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει την σύμφωνη γνώμη της ΟΥΕΦΑ και για αυτόν τον λόγο αναμένεται να προχωρήσει στις επόμενες διαδικασίες με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Άλλωστε και η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ, ουσιαστικά “λύνει” τα χέρια του Πιλάβιου σε ότι έχει να κάνει με την απόφαση που θα παρθεί καθώς γίνεται σαφές ότι η ίδια η ΕΠΟ έχει τον τελευταίο λόγο πάνω σε αυτό το θέμα. Στην Κρητική ομάδα ευελπιστούν ότι την Παρασκευή θα έχουν τα ευχάριστα νέα και θα ανοίξει ο δρόμος της αδειοδότησης, ενώ θα ξεκαθαρίσει και το τι μέλλει γενέσθαι με τα πλέι-όφ.

Πάντως κάποιοι στον ΟΦΗ εξακολουθούν να είναι επιφυλακτικοί και να υποστηρίζουν ότι αν η Σούπερ Λίγκ είχε πάρει θέση υπέρ του ΟΦΗ, θα ακολουθούσε και η Football League και αυτό βέβαια θα διευκόλυνε την θέση της ΕΠΟ. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά τις σημερινές εξελίξεις και ο ίδιος ο Πιλάβιος επιθυμεί να βάλει ένα τέλος σε αυτήν την ιστορία παίρνοντας πάνω του αυτήν την υπόθεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook