Σε πρώτο πλάνο ο Νέμεθ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός παραμένει ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις με την περίπτωση του.

Η περίπτωση του Κρίστιαν Νέμεθ είναι μια από τις περιπτώσεις που συνεχίζουν να απασχολούν τον ΟΦΗ και τον Παύλο Δερμιτζάκη. Το γεγονός ότι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης του δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την έλευση του στον ΟΦΗ. Συν τοις άλλοις, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι σε καλή ηλικία και ο οποίος έχει την δυνατότητα να δώσει αρκετά στην ομάδα.

Στον ΟΦΗ θεωρούν ότι ο Κρίστιαν Νέμεθ έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει μια χρονιά ανάλογη με αυτήν που έκανε όταν ήρθε στην Ελλάδα την πρώτη φορά – για λογαριασμό τότε της ΑΕΚ. Και παραμένει πάντα σε πρώτο πλάνο με αποτέλεσμα να περιμένουμε νεότερα.

Ήδη, όπως έχουμε αναφέρει και πριν από λίγο καιρό, ο Ούγγρος επιθετικός έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ και είναι απόλυτα θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα και να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook