«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Kυριακή 9 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε σήμερα, Σάββατο 9 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ: Από αύριο τα σπουδαία στον ΟΦΗ

Εβδομάδα εξελίξεων θα είναι αυτή που ξεκινάει για τον Ι ΟΦΗ, καθώς αναμένεται να μπουν Ι στην τελική ευθεία, ενδεχομένως δε Ι να υπάρξουν και κάποιες ανακοινώσεις, τα θέματα που αφορούν ανανε ώσεις συμβολαίων και μεταγραφές.
Στον τομέα των ανανεώσεων τα πράγματα είναι δεδομένα, με τους Ι ανθρώπους του ΟΦΗ να μιλάνε για Ι προφορική συμφωνία με τον ΣόουI ζα, πρόθεση να κρατήσουν τον Μπούρμπο και τον Ζαχαράκη (όσα ακούστηκαν για τον τελευταίο περί Ι ενδεχόμενης μετακίνησης στον Πανιώνιο δεν φαίνεται να αλλάζουν > την πρόθεσή τους να κάνουν πρόταση παραμονής στον παίκτη), ενώ η Ι περίπτωση Σαρ θα τους απασχολήσει μόνο αν ο Σενεγαλέζος αμυντικός μειώσει αισθητά τις οικονομικές Ι απαιτήσεις του έτσι όπως αυτές τέθηκαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και θέλουν τον παίκτη να Ι ζητάει 150.000 ευρώ για να βάλει 1 την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.
Από εκεί και πέρα η μεταγραφική αναζήτηση ξεκινάει από την υπόθεση Ι του έμπειρου γκολκίπερ τον οποίο ο ΟΦΗ θέλει να εντάξει στο δυναμικό του. Τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει, στη λίστα ενδιαφέροντος των 1 ανθρώπων της ομάδας του Ηρακλείο ου βρίσκονται τρία ονόματα ξένων I ποδοσφαιριστών που έχουν περάσει 1 στο παρελθόν από την Ελλάδα. Στον ΟΦΗ αποφεύγουν να πουν το παραμικρό, όμως αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτηθούν δύο τερματοφύλακες, καθώς πλέον η εξασφάλιση αδειοδότησης δίνει τη δυνατότητα στη διοίκηση να κινηθεί με περισσότερη ευελιξία στο κομμάτι των μεταγραφών. Στην ημερήσια διάταξη παραμένουν τα ονόματα των Αρκούδα, Σαρακατσάνου, Μουνάφο, Κάστσελαν, που εξετάζονται από τη διοίκηση της ΠΑΕ, με τους τρεις τελευταίους να έχουν στα υπέρ τους τη δεδομένη εμπιστοσύνη του Παύλου Δερμιτζάκη προς αυτούς, καθώς συνεργάστηκαν την προηγούμενη χρονιά στον Πανθρακικό. Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία θέλουν να εξετάσουν εξονυχιστικά όλες τις περιπτώσεις σε μια προσπάθεια να μειώσουν την πιθανότητα λαθεμένης επιλογής. Εκείνο πάντως που επαναλάμβαναν οι άνθρωποι του ΟΦΗ ήταν η διάθεση από μέρους της διοίκησης να εφαρμοστεί απόλυτα η τοποθέτηση του Μάνθου Πουλινάκη αμέσως μετά την εξασφάλιση αδειοδότησης, σύμφωνα με την οποία «δεν πρόκειται να αλλάξουμε ούτε κατά 1% το αρχικό πλάνο της ομάδας». Κάτι που σημαίνει ευελιξία στις κινήσεις χωρίς όμως και να γίνει η παραμικρή οικονομική υπέρβαση ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια και τελικά να υλοποιηθεί ο στόχος της οικονομικής εξυγίανσης της ομάδας του Ηρακλείου.

Sportday: Του γυαλίζει ο Πετρόπουλος

Πλάνο χωρίς τον Σάκη Παπάζογλου άρχισαν να καταστρώνουν στον ΟΦΗ.
Μπορεί ο 25χρονος φορ να μην έχει φέρει ακόμη πρόταση, αλλά στην κρητική ΠΑΕ ούτως ή άλλως φαίνεται να θεωρούν ασύμφορη τη συνέχιση της συνεργασίας μαζί του. μολονότι ο Παπάζογλου έκανε πολύ καλή χρονιά. 0 παίκτης, βάσει του ισχύοντος συμβολαίου, είναι να παίρνει τη νέα χρονιά τα διπλάσια από πέρυσι, συγκεκριμένα 180 χιλιάδες, ποσό απαγορευτικό για το οικονομικό νοικοκύρεμα που έχει αρχίσει η διοίκηση του Μάνθου Πουλινόκη. Ετσι. ήδη στο Ηράκλειο έχουν αρχίσει να βλέπουν εναλλακτικές λύσεις κι ένας παίκτης που τους γυαλίζει -ειδικά στον Νίκο Μαχλά- είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος. ο οποίος παλαιότερα έχει αγωνιστεί στον ΟΦΗ ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό Ομως, θεωρείται δύσκολη περίπτωση. Αφενός γιατί τον διεκδικούν κι άλλες ομάδες κι αφετέρου διότι δεν είναι πολύ φτηνός. Πάντως, οι πληροφορίες λένε ότι ο ΟΦΗ θα το παλέψει.
Εκτός και αν ο μέχρι πρότινος επιθετικός βρει πρόταση από το εξωτερικό κι επιλέξει να ξενιτευθεί. Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, σε μια τέτοια περίπτωση οι «μελανόλευκοι» δεν έχουν καμία δυνατότητα να υποβάλουν ισόποση, έστω. προσφορά.

GOAL: Το πλάνο είναι έτοιμο

Πέρα από την ονοματολογία που θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες στα μεταγραφικά του ΟΦΗ, το σίγουρο είναι πως με δεδομένη την επιθυμία του Παύλου Δερμιτζάκη για ένα ράστερ 26-27 παικτών, οι κινήσεις που θα γίνουν έχουν οριοθετηθεί. 0 Καβαλιώτης τεχνικός έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση στην απόκτηση τεσσάρων ποιοτικών ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων ο ένας θα αποτελεί και τον «κράχτη» για τον κόσμο.
Από τη στιγμή που το ράστερ αριθμεί 30 ποδοσφαιριστές, μια δεκάδα θα αποχωρήσει. 0 Ζορμπάς και ο Ιωαννίδης δεν πρόκειται να ανανεώσουν, ενώ παρελθόν εκτός απρόοπτου θα αποτελέσουν και οι νεαροί Καπουράνης, Ροβίθης, Νύκταρης, Κυζιρίδης, Χατζηκοσμάς, Βαλεριάνος και Κολλιακουδάκης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook