Σενάρια για Γεωργιάδη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Γιώργο Γεωργιάδη κάνει λόγο ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.

Ένα ακόμα όνομα προστίθεται στην μακρά λίστα των ονομάτων που έχουν ακουστεί για τον ΟΦΗ. Ο λόγος για τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος σύμφωνα με την ιστοσελίδα olapaok.gr αρέσει στον ΟΦΗ, ο οποίος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Μία άσχημη περίοδο που θα θέλει να ξεχάσει γρήγορα διένυσε φέτος ο Γιώργος Γεωργιάδης. Από τις 40 συμμετοχές που έγραψε την σεζόν 2011-12 “έπεσε” στις 17 την χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε, απόρροια, κυρίως, των τραυματισμών του. Είχε, άλλωστε, δύο τρίμηνες αποχές από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ. Η πρώτη από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο του 2012 και η δεύτερη από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2013.

Η επόμενη μέρα του Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ δεν έχει ξεκαθαρίσει έως τώρα, κάτι λογικό, από την στιγμή που ακόμη δεν έχει επιλεγεί ο νέος προπονητής. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον “Δικέφαλο” για ακόμη ένα χρόνο, αλλά σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του ο ΟΦΗ. Οπως και να έχει, πάντως, το μέλλον του στον ΠΑΟΚ θα φανεί πιο καθαρά όταν ο νέος προπονητής μπει στην διαδικασία να πάρει αποφάσεις για το ρόστερ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook