Ο Ζαχαράκης και ο ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η αλήθεια για ότι ισχύει με το χθεσινό δημοσίευμα περί συμφωνίας με τον Πανιώνιο και το τι πιστεύουν στον ΟΦΗ για τον 21χρονο μεσοαμυντικό.

Αναφέραμε χθες ότι το Goal έκανε λόγο για μετακόμιση του Μανώλη Ζαχαράκη στον Πανιώνιο μόνο που κάτι τέτοιο – προς το παρόν – δεν ισχύει μιας και η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης προτάθηκε στους Νεοσμυρνιώτες αλλά δεν έχει συμφωνήσει.

Όπως γράψαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει δώσει το «οκ» για την παραμονή του Ζαχαράκη προορίζοντας τον για την θέση του δεξιού μπακ όπου περιμένει να κλείσει η πλευρά με την παραμονή του Μπούρμπου και ενδεχομένως με την απόκτηση του Χρήστου Αρκούδα.

Παρ’ όλα αυτά, μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία επαφή με τον Χανιώτη ποδοσφαιριστή αφού στον ΟΦΗ είχαν βάλει άλλες προτεραιότητες. Στόχος της διοίκησης του ΟΦΗ είναι να γίνει πρόταση στον Ζαχαράκη προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα. Αυτό είναι κάτι που το θέλει και ο ίδιος βέβαια.

Οπότε, στον ΟΦΗ σκοπεύουν να του κάνουν πρόταση παραμονής προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα και αναμένουμε τις εξελίξεις μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook