“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 10 Μάιου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 10 Μάιου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Θέλει Φραγκουλάκη

Τον Μιχάλη Φραγκουλάκη έχει βάλει στο στόχαστρο του ο ΟΦΗ. Με μία βασική προϋπόθεση, ότι ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη θα μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.
Κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής, μολονότι περιλαμβάνεται στα ονόματα που είναι εκτός του πλάνου του Σάκη Τσιώλη για τη νέα σεζόν. Στον ΟΦΗ. έτσι και μείνει ελεύθερος από τους Αρκάδες ο αριστεροπόδαρος μέσος, θεωρούν ότι έχουν προβάδισμα. Αφενός γιατί είναι στη μέση το… Ηράκλειο, όπου είναι ο τόπος του παίκτη, αφετέρου διότι ποντάρουν στην παρουσία του Παύλου Δερμιτζάκη. Ο Καβαλιώτης προπονητής ήταν ο άνθρωπος που «ανέστησε» ποδοσφαιρικά τον Φραγκουλάκη. όταν τον είχε παίκτη στον Π.Ο. Ατσαλένιου στη Γ Εθνική κι έχουν μια ξεχωριστή σχέση. Χρήματα για αγορά, πάντως, ο ΟΦΗ δεν είναι διατεθειμένος να δώσει. Ούτε για τον Φραγκουλάκη ούτε για κανέναν Ελληνα. Εκτός αν προκύψει κάτι πολύ ιδιαίτερο. Οσον αφορά το θέμα του επιθετικού, τα τελευταία εικοσιτετράωρα «παίζει» δυνατά το όνομα του Κρίστιαν Νέμεθ. του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Ο Ούγγρος είναι από καιρό στη λίστα των υποψήφιων, παρά το γεγονός ότι δεν είναι ο κλασικός φορ που έχει ως προτεραιότητα ο ΟΦΗ. ειδικά για το ενδεχόμενο να φύγει ο Σάκης Παπάζογλου. Κάποια «σενάρια» κυκλοφόρησαν και για τον Γιώργο Γεωργιάδη του ΠΑΟΚ. αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Goal

Παίκτης – κράχτης

Ποδοσφαιριστή πολύ γνωστό που έχει ξαναπαίξει στη χώρα μας είναι έτοιμος να φέρει ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο! Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος των Κρητικών Μάνθος Πουλινάκης σε συνέντευξη του αργά χθες το βράδυ στο Creta Channel, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας του Ηρακλείου να επισημαίνει ότι θα κάνει τα πάντα ώστε ο ΟΦΗ να είναι δυνατός τη νέα σεζόν. Από εκεί και έπειτα, ο Κρίστιαν Νέμεθ βρίσκεται στην Ελλάδα και θεωρείται σίγουρο ότι ο ΟΦΗ θα κάνει επαφή με τον Ούγγρο μεσοεπιθετικό, ενώ η περίπτωση του Σήφη Δασκαλάκη βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Οπως επίσης, ως γνωστόν, τόσο του Σαρακατσάνου όσο και του Μουνάφο, τους οποίους θέλει ο Δερμιτζάκης.

Live Sport

Αναζητάει επιτελικό μέσο

Σε πλήρη εφαρμογή έχει τεθεί us τελευταίες μέρες ο μεταγραφικόςσχεδιασμ0ς του ΟΦΗ, καθώς έχει εγκατασταθεί πλέον μόνιμα στο Ηράκλειο ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο Καβαλιώτης τεχνικός έχει ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση αρχικά ενός τερματοφύλακα, όμως εξίσου σημαντική γι’ αυτόν είναι και η απόκτηση ενός επιτελικού μέσου που θα δώσει μια άλλη πνοή στη μεσαία γραμμή τns ομάδας. Ο Δερμιτζάκης εκτιμά τους Μακρή. Βερόν και Λαμπρόπουλο που τράβηξαν το μεγαλύτερο κουπί κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν. όμως θεωρεί ότι η ομάδα χρειάζεται έναν πλέι μέικερ. κάτι σαν τον Βαϊρουά που είχε όταν ήταν στον πάγκο του Πανθρακικού. Όμως ο Αϊτιvos μέσος έχει απαγορευτικό κασέ (ξεπερνάει τα 200.000 ευρώ) για τον σύλλογο του Ηρακλείου.
Η απόκτηση δεκαριού θα δώσει τη δυνατότητα στον προπονητή των Κρητικών να κάνει πιο ευέλικτη τη μεσαία γραμμή στο 4-23-1 που είναι το αγαπημένο του σύστημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook