Το πλάνο για τους στόπερ και οι Σαρ, Σαρακατσάνος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα είναι σε πλήρη εξέλιξη και στον ΟΦΗ θέλουν πολύ γρήγορα να περάσουν από την θεωρία… στην πράξη. Τι γίνεται με τους κεντρικούς αμυντικούς.

Η προεργασία για την επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες. Πλέον αυτό που απομένει είναι να ξεκαθαρίσει το τι πρόκειται να γίνει με τις διαπραγματεύσεις ώστε να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το οικονομικό σκέλος και κατ’ επέκταση οι ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ΟΦΗ θέλουν να κλείσουν το μέτωπο των κεντρικών αμυντικών ξεκινώντας από τις τελικές συζητήσεις με τον Μοχάμεντ Σαρ. Στον ΟΦΗ σκοπεύουν να κάνουν ακόμα μια προσπάθεια προκειμένου να πειστεί ο Σενεγαλέζος και να παραμείνει στην ομάδα με τους οικονομικούς όρους που εκείνη θέτει.

Σε περίπτωση που η περίπτωση του Σαρ δεν καταλήξει σε οριστική συμφωνία τότε αυτομάτως ο ΟΦΗ θα κινηθεί για την απόκτηση του Αχιλλέα Σαρακατσάνου όπως έχουμε γράψει εδώ και λίγες ημέρες. Ο 31χρονος στόπερ είναι η πρώτη επιλογή για την θέση του κεντρικού αμυντικού σε περίπτωση που ο Μοχάμεντ Σαρ δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ.

Πέραν όμως της θέσης του «βασικού» στόπερ, στον ΟΦΗ θέλουν να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ που θα πλαισιώσει τους Σόουζα, Κουρδάκη και Χαριτωνίδη που υπάρχουν στο ρόστερ. Ενώ μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν ακόμα και οι Φαζός, Δαμιανάκης που έχουν εντυπωσιάσει με την Κ20.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook