Ανακοίνωση στήριξης των οργανωμένων προς τους “Σακαφλιάδες”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ πρωτοπορούν για ακόμα μια φορά καθώς με ανακοίνωση τους στέλνουν το δικό τους μήνυμα στήριξης προς τους φιλάθλους των Τρικάλων!

Οι “Σακαφλιάδες” βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα, τα Τρίκαλα, να αγωνίζονται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες ενώ αρκετές φορές βρέθηκαν στο πλευρό του ΟΦΗ. Ακόμα νωπές είναι οι μνήμες από το πανό στήριξης στον Λευτέρη που είχε δώσει μια σκληρή μάχη με την ζωή!

Και ο κόσμος του ΟΦΗ δεν ξεχνάει την στήριξη των Τρικαλινών εκδίδοντας την παρακάτω ανακοίνωση…

Πέρασαν κιόλας 2 χρόνια από τότε που ο λαός του Ο.Φ.Η. έδωσε και κέρδισε τη μεγάλη μάχη ενάντια σε ολόκληρη την εγκληματική οργάνωση παραγόντων που λυμαίνονται το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς το όργιο διαφθοράς υπό την πλήρη αδυναμία των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου να αντιδράσουν συνεχίζεται. Όλα αυτά οδήγησαν στην πλήρη απαξίωση και την συνολική ηθική κατάρρευση του λαοφιλέστερου αθλήματος στην Ελλάδα, με μοναδικά θύματα αυτούς που αγαπούν παθολογικά μια ομάδα, τους οπαδούς.

Δηλώνουμε ανοιχτά τη συμπαράστασή μας, στον αγώνα που κάνει εδώ και μήνες, ο λαός του Α.Ο. Τρίκαλα και ο σύνδεσμος φιλάθλων Τρικάλων «Σακαφλιάδες»! Εκφράζουμε την αληθινή μας αλληλεγγύη προς την προσωρινή διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα!

Ένας Α.Ο Τρίκαλα υπάρχει, ο αυθεντικός και ελπίζουμε σύντομα η ιστορική ομάδα να βρει ξανά τη θέση της στο Ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εμείς από την πλευρά μας, τους ευχόμαστε καλή δύναμη στις δύσκολες στιγμές που περνά ο σύλλογός τους.

Λέσχες Φίλων ΟΦΗ

Snakes 4 Heraklion Club