“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 11 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 11 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Λύση για τα δεξιά

Την περίπτωση του Κώστα Καζναφέρη εξετάζουν στον ΟΦΗ. Η ανάγκη απόκτησης παικτών για τη δεξιά πτέρυγα είναι αδιαμφισβήτητη και ο 26χρονος παίκτης, που σημειωτέον έμεινε ελεύθερος από τον Αρη. θεωρείται ότι πληροί τις προϋποθέσεις. Στον Καζναφέρη δίνει «πόντους» και το παρελθόν του. αφού έχει αγωνιστεί τόσο ως δεξιός μπακ όσο και ως χαφ-εξτρέμ. Μάλιστα, ο εν λόγω παίκτης δεν αποτελεί new entry στα μεταγραφικά «θέλω» των Κρητικών. Ο ΟΦΗ είχε ενδιαφερθεί για τον Καζναφέρη και το καλοκαίρι του 2011.
αλλά τελικά δεν έγινε η μετακίνηση, αφού ο παίκτης παρέμεινε τότε στον Αρη. Τώρα. που δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο, ο ερχομός του στο Ηράκλειο είναι σαφώς πιο εφικτός απ’ ό.τι προ διετίας. Ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» δεν βιάζονται, αφού δεν θέλουν ν’ απορρίψουν τις άλλες λύσεις χωρίς να τις μελετήσουν καλά. ΠΙΤΣΟΣ Αντίθετα, τα αναγραφόμενα στον Τύπο περί ενδεχόμενης επιστροφής του Μηνά Πίτσου στο «Γεντί Κουλέ» διαψεύδονται από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος τονίζει ότι η μόνη πρόταση που έχει είναι από τη νυν ομάδα του. τον Εργοτέλη. «Ο Εργοτέλης μού έχει καταθέσει πρόταση για να συνεχίσω στην ομάδα. Είχα μια καλή σεζόν και όλα πήγαν καλά με την άνοδο της ομάδας στη Super League. Περιμένω τους ανθρώπους του Εργοτέλη να ολοκληρωθούν κάποιες εκκρεμότητες και πιστεύω μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα», δήλωσε ο έμπειρος αριστερός μπακ.

Goal

Την ψάχνει για Γκαλέτι

0 Λουτσιάνο Γκαλέτι είναι, όπως όλα δείχνουν, ο ποδοοφαιριστής-κράχτης για τον οποίον μίληοε προχθές οε τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης ο Μάνθος Πουλινάκης! 0 Αργεντινός άσος, που τελευταία έκανε προπονήσεις με την Εστουντιάντες στην πατρίδα του, είχε προταθεί πριν από δύο εβδομάδες και στην ομάδα του Λεβαδειακού, με τους Ηρακλειώτες να έχουν κάνει ήδη μία διερευνητική κουβέντα με τον εκπρόσωπό του για το αν θα σκεφτόταν να μετακομίσει στην Κρήτη! Σαφώς, όπως γίνεται κατανοητό, πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, πλην όμως ο ΟΦΗ θα την προσπαθήσει.
Από εκεί και έπειτα χθες έγινε μία επαφή με τον Σαρακατσάνο που ήδη έχει επιχειρήσει να πληροφορηθεί για τους Κρητικούς. 0 πρώην παίκτης του Πανθρακικού απασχολεί δεδομένα τον ΟΦΗ, ενώ το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τον Πίτσο που μένει ελεύθερος από τον Εργοτέλη. Παράλληλα, όσον αφορά τον πορτιέρο που θέλει η ομάδα του Ηρακλείου, του Ολλανδού, φέρεται να έχει «κολλήσει» λόγω μεγάλων απαιτήσεων στο οικονομικό, ενώ πλέον ο ΟΦΗ φαίνεται να στρέφεται σε κάποιες λύσεις από τη Λατινική Αμερική.

ΦΩΣ

Γλυκοκοιτάζει Μπλάζιτς και Τριποτσέρη ο ΟΦΗ

Ο Σρνταν Μπλάζιτς είναι ο ένας από τους τρεις ξένους τερματοφύλακες που έχει στα υπόψη του ο ΟΦΗ. Ο 31χρονος Μαυροβούνιος (γεννημένος στις 26/11/82) έχει θητεία Ι στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Λεβαδειακού και του Πα ναιτωλικού, ενώ την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην Κύπρο για την Ι Α νόρθωση και τη Νέα Σαλαμίνα.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ εξετάζουν την Ι Ι περίπτωση αυτή, τη συγκρίνουν με τις άλλες δύο που έχουν εντοπίσει και αναμένεται σύντομα να καταλήξουν στην οριστική τους απόφαση για τον άνθρωπο που θα αναλάβει να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας.

Στα υπόψη για τη θέση του στόπερ και η περίπτωση Ι του Θοδωρή Τριποτσέρη, του 27χρονου αμυντικού, ο οποίος πέρσι ανήκε στην Καβάλα, αλλά και του Αχιλλέα Σαρακατσάνου που πέρυσι αγωνιζόταν στον Πανθρακικό, ενώ ακόμη δεν έχει κλείσει η περίπτωση του Μοχάμεντ Σαρ, για τον οποίο στον ΟΦΗ δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν μια ακόμη κίνηση, υπό την προϋπόθεση ότι ο Σενεγαλέζος αμυντικός θα μειώσει τις απαιτήσεις του.

Φαίνεται ότι πλησιάζει η στιγμή της επιστροφής του Μηνά Πίτσου στην ομάδα του Ηρακλείου, ενώ τις τελευταίες ημέρες aκούγεται έντονα το όνομα του Μιχάλη Φραγκουλάκη στην περίπτωση που θα μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης. Στα υπόψη παραμένει πάντα η περίπτωση του Κριστιάν Νέμεθ που πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Δερμιτζάκης καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επιθετικής τριπλέτας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ό ΟΦΗ έκανε πρό ταση για τον 24χρονο μέσο της Καβάλας, Μαραγκό, και περιμένει την απάντηση. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι είναι ο μεγάλος παίκτης για τον οποίο έκανε αναφορά ο Μάνθος Πουλινάκης.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής προσπαθεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση και έχει προταθεί σε κάποιες ελληνικές ομάδες, ανάμεσά τους και ο ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook