Για “συμφωνία με 3 παίκτες” κάνουν λόγο στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί προς το παρόν να μην έχει ανακοινωθεί τίποτα απολύτως όμως στον ΟΦΗ δεν ανησυχούν και κάνουν λόγο για συμφωνία με 3 ποδοσφαιριστές δίχως να έχουν διαρρεύσει τα ονόματα τους.

Περίπου 20 ημέρες πριν την πραγματοποίηση της πρώτης προπόνησης για τη νέα χρονιά και στον ΟΦΗ δεν… έχει ακουστεί ούτε κιχ για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας! Παρ’ όλα αυτά είναι δεδομένο πως ο σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και για αυτόν τον λόγο δεν θέλουν να πουν το παραμικρό. Όπως τονίζουν διοικητικές πηγές “θα γίνει το καλύτερο για τον ΟΦΗ δίχως να υπερβούμε τα οικονομικά μας δεδομένα. Και μέσα σε αυτά τα πλαίσια, έχουμε συμφωνήσει με 3 ποδοσφαιριστές και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω”.

Πέραν της ονοματολογίας που έχει οργιάσει τα τελευταία 24ωρα, στον ΟΦΗ προτιμούν να κρατούν κλειστά χαρτιά συνεχίζοντας την… πολιτική της μυστικοπάθειας μιας και τα περισσότερα ονόματα που έχουν ακουστεί, έχουν ήδη “καεί”. Τι εννοούμε; Ότι από τα περισσότερα ονόματα που έχουν βγει προς τα έξω, ελάχιστοι είναι εκείνοι που έχουν παίξει για τον ΟΦΗ. Νέμεθ, Μπλάζιτς, Πίτσος, Σαρακατσάνος είναι κάποιοι από τους παίκτες που εξετάζονται σοβαρά από τον ΟΦΗ ωστόσο μετά βεβαιότητας κανένας από αυτούς δεν θεωρείται “κλεισμένος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook