“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 13 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Κοντά σε Μπλάζιτς

Ο ΟΦΗ πέρυσι κόντεψε να πληρώσει ακριβά την έλλειψη εμπειρίας και λύσεων κάτω από τα γκολπόστ. βγάζοντας τη χρονιά με τους νεαρούς Γουναρίδη και Αγριμάκη. Φέτος, από την αρχή του μεταγραφικού σχεδιασμού, είχε τεθεί ως προτεραιότητα, η απόκτηση δυο αξιόπιστων γκολκίπερ. Η αδειοδότηση του ΟΦΗ άνοιξε το δρόμο για δυο καλές λύσεις κάτω απο τα γκολπόστ.

Με τον έναν υπάρχει ήδη συμφωνία, ενώ με τον δεύτερο ο ΟΦΗ είναι πολύ κοντά. Ο Σήφης Δασκαλάκης είναι αυτός που έχει ήδη κλείσει. Σαν έτοιμος από καιρό να ενταχθεί στην ομάδα της Κρήτης. Ο άλλος, που θα πρέπει να θεωρείται κι αυτός δεδομένος, είναι ο Σέρτζιαν Μπλάζιτς. Ο 31χρονος Σήφης Δασκαλάκης. επιστρέφει μετά απο 7 χρόνια στον ΟΦΗ. Εφυγε την περίοδο 2006 – 2007για τον Εργοτέλη. όπου κατάφερε να αναδειχθεί σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας, με αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Ο Δασκαλάκης έχει συμφωνήσει στο οικονομικό και σ’ όλα κι απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις απο την ΠΑΕ ΟΦΗ.
Ο συνομήλικός του Σέρτζιαν Μπλάζιτς. γνωστός από την παρουσία του στον Λεβαδειακό και τον Παναιτωλικό, προσπαθεί να μείνει ελεύθερος απο την Ανόρθωση στην οποία ανήκει. Τη σεζόν που πέρασε, ήταν στην άλλη ομάδα της Αμμοχώστου, τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής. Εχει δώσει, όμως. δείγματα γραφής στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον ΟΦΗ έχουν πειστεί ότι αξίζει τον κόπο να γίνει υπέρβαση για την περίπτωση του.

Ελευθεροτυπία

“Θα μας βρει μπροστά του…”

έση κατά του Νίκου Τζώρτζογλου, προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, πήρε ο επίσημος ΟΦΗ, για τη στάση που τήρησε στη διαμάχη με την ΕΠΟ. «Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την ιστορία και το μέλλον του ΟΦΗ, με έναν ολόκληρο λαό που καθημερινά αγωνιά. Ως εδώ και μη παρέκει», τονίζεται σε πολύ αιχμηρή ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ, η οποία κινδυνεύει να πληρώσει τα… σπασμένα της κόντρας ακόμη και με αποβολή από το πρωτάθλημα.
«Σαν ΟΦΗ δεν θέλουμε να κάνουμε το δικηγόρο κανενός και πολύ περισσότερο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Δεν μας νοιάζουν, δεν μας αφορούν τα εσωτερικά τους. Ομως δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας, όταν κάποιοι έστω και έμμεσα απειλούν τα συμφέροντα της ομάδας μας» επισημαίνεται παρακάτω, σ’αυτή τη δεύτερη ανακοίνωση, «γιατί δεν εισακούστηκε η πρώτη».

Ο επίλογος απευθύνεται προσωπικά στον κ Τζώρτζογλου: «Οποιος δεν είναι μαζί μας, θα μας βρει… απέναντι του».
Οι παράπλευρες απώλειες, αν μπλέξει περισσότερο το κουβάρι, θα είναι πολλές και απρόβλεπτες. Αυτό φοβάται ο ΟΦΗ. Το μπέρδεμα…

Goal

Μαίνεται η κόντρα με την ΕΠΣΗ

Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγούνται οι οχέσεις της κρητικής ΠAE με την ΕΠΣ Ηρακλείου. Με αφορμή την… κόντρα της τελευταίας με την ΕΠΟ, ο ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μια ποδοσφαιρική ένωση “καταπατά” με μανία τα συμφέροντα των ίδιων των ομάδων-μελών της. Η πρώτη μας επιστολή προς την ΕΠΣΗ, σε πολύ ήπια μορφή, προφανώς δεν βρήκε την ανταπόκριση που θα έπρεπε. Περιμέναμε μια παραίτηση για λόγους ευθιξίας. Ουδείς έχει το δικαίωμα να “παίζει” με μια τεράστια ιστορία και το μέλλον του ΟΦΗ και μ’ έναν ολόκληρο λαό που καθημερινά αγωνιά. Ως εδώ και μη παρέκει». Τέλος, ο Δασκαλάκης έκλεισε οριστικά στην ομάδα του Ηρακλείου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook