Τριποτσέρης στο Gentikoule: “Μεγάλη ομάδα, καταπληκτικός κόσμος”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 27χρονος αμυντικός υπέγραψε για δύο χρόνια στον ΟΦΗ και μιλώντας στο Gentikoule έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Το ραντεβού με τους Πουλινάκη, Δερμιτζάκη και η ανυπομονησία του να έρθει στο “Γεντί Κουλέ”.

Ο Θοδωρής Τριποτσέρης υπέγραψε στην Αθήνα διετές συμβόλαιο παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Μάνθου Πουλινάκη ενώ προέρχεται από μια εξαιρετική σαιζόν με την Καβάλα όπου αγωνίστηκε στα 34 από τα 40 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ μίλησε στο Gentikoule αποκαλύπτοντας και συνάντηση με τον Παύλο Δερμιτζάκη. “Συναντήθηκα με τον κύριο Δερμιτζάκη στην Καβάλα που μου εξέφρασε το ενδιαφέρον του ΟΦΗ. Δεν το σκέφτηκα και πολύ, στην συνέχεια μίλησα με τον πρόεδρο και τα βρήκαμε πολύ γρήγορα” είπε χαρακτηριστικά στο Gentikoule.

Τόσα χρόνια αντίπαλος του ΟΦΗ, πλέον θα φοράει τα “ασπρόμαυρα” και όπως είπε ο ίδιος: “Χαίρομαι πολύ που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Όλη η Ελλάδα γνωρίζει την βαριά φάνελα που έχει αλλά και ότι διαθέτει έναν καταπληκτικό κόσμο”.

Τέλος μιλώντας για τη νέα χρονιά, ο Θοδωρής Τριποτσέρης υπογράμμισε λέγοντας ότι: “Είνσι πολύ καλό που παραμένει στην ομάδα ο βασικός κορμός. Πιστεύω ότι με την βοήθεια του κόσμου θα πάνε όλα καλά και θα έρθει μια καλύτερη χρονικά για τον ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook