Η επιστροφή του βιονικού Κάλαϊτζιτς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο αγαπημένος – σε όλους – Σέρβος αμυντικός μέσος είναι προ των πυλών του ΟΦΗ καθώς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι έχει σχεδόν συμφωνήσει με την ομάδα και μόλις μείνει ελεύθερος από τον Πλατανιά επιστρέφει στο “Γεντί Κουλέ”.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule, ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του ΟΦΗ όπου είχε συνεχείς επαφές μετά την γνωστοποίηση της είδησης ότι αποχωρεί από τον Πλατανιά. Ο Σέρβος αμυντικός μέσος είχε συνεχείς επαφές τόσο με τον Μάνθο Πουλινάκη, όσο και με το Νίκο Μαχλά που του εξέφρασαν το ενδιαφέρον του ΟΦΗ αλλά και την επιθυμία τους να επιστρέψει στο Ηράκλειο για να φορέσει ξανά την “ασπρόμαυρη” φανέλα.

Ο Κάλαϊτζιτς βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην Κωνσταντινούπολη όπου διανύει – οικογενειακώς – τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του και σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει στην Κρήτη προκειμένου να λύσει το συμβόλαιο του με τον Πλατανιά και εν συνεχεία να έρθει στον ΟΦΗ.

Ο 35χρονος αμυντικός μέσος αποτέλεσε έναν εκ των πιο σταθερών ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ στα 2,5 χρόνια που αγωνίστηκε (Ιανουάριος 2010 – Ιούνιος 2012) αλλά και ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα των φιλάθλων της ομάδας. Με την δική του προσθήκη, ο ΟΦΗ δεν ψάχνει πλέον άλλο ποδοσφαιριστή για την θέση του αμυντικού μέσου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook