Σε Αργεντινή και Ευρώπη η μεταγραφή του Γκαλέτι στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολύ μεγάλες αναφορές γίνονται στην χώρα της Λατινικής Αμερικής αλλά και στην Ευρώπη για την επικείμενη μεταγραφή του 33χρονου παιχταρά στον ΟΦΗ. “Κυνηγάει το όνειρο του στον ΟΦΗ” γράφουν στην Αργεντινή.

Η ιστοσελίδα tn.com.ar ήταν εκείνη που μετέδωσε πρώτη την είδηση ότι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι συμφώνησε σε όλα με τον ΟΦΗ και επιστρέφει στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά το πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. “Μπορεί ο Γκαλέτι να μην εκπλήρωσε το όνειρο της επιστροφής του στην Εστουδιάντες όμως εξακολουθεί να κυνηγάει το όνειρο για να αγωνιστεί ξανά σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στον ΟΦΗ” αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Στην Ισπανία, η ιστοσελίδα todomercadoweb.es έχει τίτλο: “Είναι επίσημο: Ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον πρώην της Ατλέτικο Μαδρίτης Γκαλέτι”. Στην συνέχεια, οι Ισπανοί αναφέρονται στην μεγάλη καριέρα που έχει πραγματοποιήσει αλλά και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το οποίο το άφησε εκτός δράσης τα τελευταία χρόνια.

Ακόμα, η ιστοσελίδα elcomercial.com.ar στέκεται στο “πότε” θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο Λουτσιάνο Γκαλέτι και τονίζει στο ρεπορτάζ της ότι “ο Γκαλέτι θα βρίσκεται την Τετάρτη στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει στον ΟΦΗ. Η Εστουδιάντες δεν του έδωσε συμβόλαιο και εκείνος αποφάσισε να υπογράψει στην ελληνική ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook