“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 17 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule, τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Στο Ηράκλειο ο Γκαλέτι για να υπογράψει

Το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι είναι γνωστό από καιρό και, μάλιστα, σε ανύποπτο χρόνο ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης. είχε προαναγγείλει την απόκτηση ενός μεγάλου ονόματος. Ε, λοιπόν, ο Γκαλέτι έρχεται.

Όπως αναφέρουν αργεντίνικα ΜΜΕ. ο 33χρονος ποδοσφαιριστής αποδέχτηκε την πρόταση του ΟΦΗ και αύριο θα είναι στο Ηράκλειο για τις σχετικές υπογραφές. Ο Γκαλέτι ο οποίος τον περασμένο Οκτώβρη είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού, επιστρέφει στην Ελλάδα κι αυτή τη φορά για να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα. Το βασικό για εκείνον είναι ότι θα κάνει πράξη τον στάχο του. να ξαναπαίξει δηλαδή ποδόσφαιρο έπειτα απά το σοβαρά πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τον κράτησε από το 2010 εκτός αγωνιστικής δράσης. Οι γιατροί τού άναψαν «πράσινο φως», ο έμπειρος άσος επέστρεψε στα γήπεδα κι άρχισε προπονήσεις με την Εστουντιάντες Λα Πλάτα. η οποία ωστόσο αποφάσισε να τον εντάξει στο ράστερ της (ο προπονητής της. Μαουρίσιο Πελεγκρίνο δίστασε να τον εμπιστευθεί) και ο ΟΦΗ τού δίνει την ευκαιρία που επιζητούσε.

ΦΩΣ

Συμφώνησε με Γκαλέτι ο ΟΦΗ

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας του Ηρακλείου και από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα. Η πλευρά του διεθνούς Αργεντινού είχε χθες το βράδυ την τελική επαφή με τη διοίκηση των Κρητικών και αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε.
Μάλιστα η εξέλιξη αυτή έγινε πρώτο θέμα στα περισσότερα ΜΜΕ της Αργεντινής. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας TN.com.ar, στο οποίο αναφέρεται ότι ο 33χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός θα ταξιδέψει αύριο στην Κρήτη για τις τελικές επαφές. Τονίζεται ακόμα: «Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι .μπορεί να μην εκπλήρωσε το όνειρο του να τερματίσει την καριέρα του στην Εστουντιάντες, τουλάχιστον όμως θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Ο Γκαλέτι αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση που του έγινε από τον ΟΦΗ, ομάδα που συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας».
Την είδηση επιβεβαίωσαν χθες στο «ΦΩΣ» και επίσημη χείλη της ΠΑΕ ΟΦΗ, οπότε το «ντιλ» θεωρείται τελειωμένο. Μάλιστα έγινε γνωστό ότι ο Λατινοαμερικάνος ζήτησε τη φανέλα με το No 7, δείγμα του ότι διψάει να ξαναπαίξει μπάλα.
Στην Αθήνα θα βρίσκεται μεθαύριο και την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα κατέβει στο Ηράκλειο για τις υπογραφές. Ο άλλοτε σταρ του Ολυμπιακού, λοιπόν, επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Ηρακλειωτών και ταυτόχρονα στην ενεργό δράση ύστερα από μια τριετία, κατά την οποία αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας, που φέρεται να ξεπέρασε.
Από εκεί και πέρα, η εβδομάδα που μπήκε θα είναι γεμάτη με εξελίξεις.
Οι Κρητικοί έχουν ανοίξει πολλά μέτωπα τα οποία θέλουν να κλείσουν, ώστε να πάρουν όλα τον δρόμο τους. Το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα, ύστερα από την τελειωμένη υπόθεση με τον Σήφη Δασκαλάκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η περίπτωση του Σρνταν Μπλάζιτς μπαίνει στο αρχείο και ότι οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου τσεκάρουν άλλο τερματοφύλακα που αγωνιζόταν στο εξωτερικό.
Και αυτό το ζήτημα ενδεχομένως να ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα που μπήκε. Από εκεί και πέρα, ο Θοδωρής Τριποτσέρης τα έχει βρει σε όλα με τον ΟΦΗ και τα επόμενα τρία χρόνια θα φορά την ασπρόμαυρη φανέλα. Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση. Ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται εντός των ημερών να κατέβει στο Ηράκλειο για να ολοκληρωθεί μια και καλή το θέμα.
Σενάρια που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας θέλουν τους Ηρακλειώτες να εξετάζουν την περίπτωση ενός παλιού γνώριμου, του Ζέλικο Κάλάίτζιτς. Ο Σέρβος χαφ, ο οποίος προ ημερών αποτέλεσε παρελθόν από τον Πλατανιά, φέρεται να βρίσκεται στα υπ’ όψιν των ανθρώπων της ομάδας. Είχε αγωνιστεί το διάστημα 2010-2012 στον ΟΦΗ και αποχώρησε με τις καλύτερες αναμνήσεις. Ο 35χρονος χαφ είναι γνωστό ότι κάνει καλή εξωγηπεδική ζωή και αυτό μετράει. Αλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο παίκτης έχει ήδη μιλήσει με τους Νίκο Μαχλά και Μάνθο Πουλινάκη και το κλίμα ήταν αρκετά καλό. Ανοιχτό παραμένει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Χρήστου Μπούρμπου.

Goal

Ανοιχτά μέτωπα

Κρίσιμη είναι η εβδομάδα που «τρέχεοκπις τάξεις των Κρητικών, υπό την έννοια ότι λογικά θα ξεκαθαρίσουν πολλά σε όλα τα ανοικτά μέτωπα.
Για το μεταγραφικό τοπίο, βεβαίως, ο λόγος, αφού μετά τους Τριποτσέρη και Δασκαλάκη που έχουν υπογράψει, οι Ηρακλειώτες συνεχίζουν να «παλεύουν» την περίπτωση του Γκαλέτι. 0 Παύλος Δερμιτζάκης είναι ενήμερος, ενώ πέραν του Δασκαλάκη, βεβαίως, υπάρχει η ανάγκα an0innonc e\/0c ακόιια ποοτιίοο ίπτη λίστα είναι πάντα ο Μπλάζιτς), που λογικά θα είναι αυτός που θα πάρει τα γάντια Οι περιπτώσεις των Μουνάφο και Πίτσου «παίζουν» πάντοτε, ενώ εσχάτως υφίσταται και αυτή του Καλαϊτζής, που μένει ελεύθερος από τον Πλατανιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook