Φήμες για ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Αποστολόπουλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday, ο ΟΦΗ φέρεται να ζήτησε τον 21χρονο δεξιό μπακ του ΠΑΟΚ δίχως ωστόσο να φαίνεται ότι υπάρχει θέμα μιας και είναι ανοικτό το τι γίνεται με τους Μπούρμπο, Ζαχαράκη.

Το σχετικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον 21χρονο δεξιό μπακ του ΠΑΟΚ ωστόσο στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να προκύπτει τέτοιο θέμα μιας και δεν φαίνεται να φεύγει κανένας από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ή τουλάχιστον, είναι πολύ νωρίς για να υπάρξουν αποχωρήσεις από τον “Δικέφαλο του Βορρά” μιας και ο Στέφενς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ πριν από λίγες ημέρες.

Συν τοις άλλοις, εφόσον ο ΟΦΗ “κλείσει” τις υποθέσεις των Ζαχαράκη, Μπούρμπου τότε δεν θα κινηθεί για την απόκτηση και τρίτου δεξιού μπακ. Οπότε, όλα θα κριθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα, όταν και θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τους δύο ποδοσφαιριστές. Ως γνωστόν, ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να κλείσουν θετικά αυτές οι δύο υποθέσεις και εφόσον αυτό γίνει πράξη τότε ο ΟΦΗ δεν αποκλείεται να μην κινηθεί για την απόκτηση και τρίτου δεξιού μπακ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook