Τριποτσέρης: “Η παρουσία Δερμιτζάκη έπαιξε σημαντικό ρόλο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 27χρονος μεσοαμυντικός αποτελεί ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ και με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “kavalagoal” αναφέρεται στους λόγους που είπε το “ναι” στην πρόταση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θοδωρής Τριποτσέρης

Για μένα είναι πάρα πολύ καλό το ότι επιστρέφω στη Superleague και το σίγουρο είναι ότι φεύγω από μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Α.Ο.Κ. και πάω σίγουρα σε μία άλλη μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ με ιστορία. Παράλληλα θα ήθελα να σας πω ότι ελπίζω πως και φέτος όλα θα πάνε καλά σε θέμα υγείας αφού ήθελα να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Superleague και η ομάδα του ΟΦΗ, οι άνθρωποι του αλλά και η τεχνική ηγεσία του μου έδωσαν αυτή τη δυνατότητα».

Το γεγονός ότι έφυγες από τη Football League και τον Α.Ο.Κ. και τη νέα περίοδο θα αγωνίζεσαι στον ΟΦΗ, Θοδωρή αυτό για σένα αποτελεί μία δικαίωση; Και αυτό γιατί έκανες μία εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Καβάλας.

«Στόχος μου εξ αρχής ήταν να αγωνιστώ σε ομάδα της Superleague είτε με την ομάδα της Καβάλας είτε με κάποια άλλη ΠΑΕ. Όμως η φιλοδοξία που είχα για να αγωνιστών στη Superleague με τον Α.Ο.Κ. δεν υλοποιήθηκε. Γι’ αυτό το λόγο προσπάθησα να βρω μία ομάδα στη Superleague και χαίρομαι που ήρθε η πρόταση από την ομάδα του ΟΦΗ και έκανα πράξη το όνειρό μου να επιστρέψω στη Superleague και στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Θοδωρή Τριποτσέρη, ο Καβαλιώτης προπονητής του ΟΦΗ Παύλος Δερμιτζάκης έπαιξε ρόλο στη μετακίνησή σου και στη μεταπήδησή σου στον ΟΦΗ;

«Σίγουρα το πρόσωπο του Παύλου Δερμιτζάκη έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για μένα και για να κάνω τη μεταγραφή στον ΟΦΗ. Βρεθήκαμε με τον ίδιο στην Καβάλα, μιλήσαμε, μου ανέλυσε το πλάνο του για την ομάδα του ΟΦΗ και από κει και πέρα τα πάντα πήραν το δρόμο τους προκειμένου να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook