“Φουλάρουν” στον ΟΦΗ για στόπερ και δεξί μπακ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η έλευση του Παύλου Δερμιτζάκη στο Ηράκλειο σηματοδοτεί τις εξελίξεις και στα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα του ΟΦΗ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η ομάδα είναι κοντά στην απόκτηση ενός δεξιού μπακ και ενός κεντρικού αμυντικού.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός “πάτησε” Κρήτη εδώ και λίγες ώρες, μόνιμα πλέον, και αναμένεται να μπει σε πλήρη εφαρμογή ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ. Ήδη, έχουν γίνει 4 μεταγραφές ωστόσο η αλήθεια είναι ότι με τα δεδομένα που υπάρχουν το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και απαιτείται ακόμα αρκετή δουλειά.

Πάντως, μέχρι την πρώτη προπόνηση της επόμενης Τρίτης, είναι πιθανό να γίνουν δύο ακόμα προσθήκες με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα δεξί μπακ και έναν κεντρικό αμυντικό. Άλλωστε, με την αποχώρηση Ζαχαράκη, σκοπός είναι να γίνει ακόμα μια προσθήκη στο δεξί άκρο της άμυνας (πέραν της υπόθεσης Μπούρμπου). Όσον αφορά την υπόθεση του κεντρικού αμυντικού, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει μεταγραφή και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ποδοσφαιριστή που βρίσκεται κοντά στον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook