Αλλάζει όψη το “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι τρεις εναπομείναντες πυλώνες αναμένεται να αλλαχθούν από τους ανθρώπους του ΟΦΗ και φαίνεται ότι το “Γεντί Κουλέ” αναμένεται να αλλάξει όψη και προς το καλύτερο.

Όπως αναφέραμε και χθες, ο Ανδρέας Μανουσάκης αποκάλυψε ότι πρόκειται να αντικατασταθούν οι τρεις πυλώνες με άλλους, ελαφρύτερους που θα είναι σε θέση να κάνουν την ίδια δουλειά.

Μάλιστα, για αυτόν τον λόγο αναμένεται να δώσουν σήμερα το παρόν κλιμάκια της Σούπερ Λιγκ και της ΝΟVA όπου θα κάνουν έναν πρώτο έλεγχο στο γήπεδο προκειμένου να δουν τι χρειάζεται να βελτιωθεί εν όψει της επόμενης χρονιάς. Η σημερινή αυτοψία δεν έχει καμία σχέση με τον έλεγχο που πρόκειται να γίνει στα τέλη Ιουλίου από την ΕΠΟ και την Σούπερ Λιγκ.

Επίσης αναμένεται να γίνουν αρκετές βελτιωτικές κινήσεις στις θύρες του γηπέδου με στόχο να μην… υπάρχουν τα (δικαιολογημένα) παράπονα από την πλευρά των φιλάθλων για σπασμένα καρεκλάκια κτλ. Το σίγουρο είναι πάντως ότι αναμένεται να γίνουν αρκετές βελτιωτικές ενέργειες προκειμένου το “Γεντί Κουλέ” να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την χορήγηση της άδειας για το νέο πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook