“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 20 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Εν αναμονή του Γκαλέτι

Την ώρα που στο Ηράκλειο στήνεται η φιέστα για την υποδοχή του Λουτσιάνο Γκαλέτι ο οποίος θα πατήσει το πόδι του στο νησί αύριο, οι άνθρωποι της ομάδας εξακολουθούν να κινούνται για την ολοκλήρωση του μεταγραφικού πλάνου που περιλαμβάνει ακόμη την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός δεξιού αμυντικού και ενός (τουλάχιστον) στόπερ, από τη στιγμή που υπάρχουν ερωτηματικά για την παραμονή του Σόουζα. Ο Παύλος Δερμιτζάκης βρίσκεται από χθες οτο Ηράκλειο και έχει συνεχείς επαφές με τους διοικούντες προκειμένου να μεθοδευτούν κάποιες κινήσεις ώστε και οι επιλογές να είναι σωστές αλλά και να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό για να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας το συντομότερο δυνατό.
Από εκεί και πέρα με το σύνθημα «Όλοι στο Γεντί Κουλέ. Νιώσε τη μαγεία του Γεντί Κουλέ. Γύρνα σπίτι σου. Γύρνα στο Γεντί Κουλέ» η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας που είναι πιο προσιτές συγκριτικά με αυτές που ίσχυαν πέρσι. Μάλιστα υπάρχει ειδική πρόβλεψη για πολύτεκνους, φοιτητές και ανέργους ενώ οι τιμές ξεκινούν από 80 ευρώ και φτάνουν τα 600 ευρώ στη θύρα των VIP. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ηρακλειώτικης ΠΑΕ οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την καινούργια χρονιά είναι οι εξής: 80 ευρώ στη θύρα 1, 90 ευρώ στις θύρες 4, 5, 200 ευρώ στις θύρες 2, 3, 250 ευρώ στη θύρα 8,300 ευρώ στη θύρα 7,300 ευρώ στη θύρα 9 (κάτω), 600 ευρώ στη θύρα 9 (νίρ). Στις παραπάνω τιμές θα υπάρχουν εκπτώσεις που ανά περίπτωση κυμαίνονται ως εξής: 10% στους κατόχους των περσινών εισιτηρίων διαρκείας, 10% σε πακέτα εισιτηρίων 5-9,20% σε πακέτα εισιτηρίων 1020, 20% σε άνεργους, πολύτεκνους, φοιτητές, 25% στους γονείς των παιδιών των ακαδημιών.

Sportday

Θέλει να «δέσει» τον Περογαμβράκη

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να συναντηθεί ο πρόεδρος του ΟΦΗ. Μ άνθος Πουλινάκης με τον Αλέξη Περογαμβράκη. για να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους. Το συμβόλαιο του 25χρονου κυνηγού λήγει το καλοκαίρι του 2014 και οι Κρητικοί επιθυμούν να τον «δέσουν» στο Ηράκλειο προσφέροντας του νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Χθες ανακοινώθηκαν οι τιμές των νέων εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίες θα είναι χαμηλότερες σε σχέση με πέρυσι. Αναλυτικά: 80 ευρώ στη θύρα 1 90 στις θύρες 4 και 5. 200 ευρώ στις θύρες 2 και 3. 250 στην 8. 300 ευρώ στην 7 και στην 9 (κάτω) και 600 ευρώ στα VIP στη θύρα 9. Εκπτώσεις 10% αναμένεται να ισχύσουν στους κατόχους περσινών εισιτηρίων διαρκείας και σε πακέτα εισιτηρίων 5-9. Παράλληλα, έκπτωση 207. θα έχουν πακέτα 10 έως 20 απλών εισιτηρίων, ενώ επίσης ίδια έκπτωση ισχύει σε ανέργους, πολύτεκνους και φοιτητές. Τέλος, έκπτωση 257. θα έχουν όλοι οι γονείς των παιδιών που ανήκουν στα τμήματα υποδομών της ομάδας. Παράλληλα, προαναγγέλθηκε το «λίφτινγκ» στο γήπεδο, με την αντικατάσταση και όλων των πυλώνων φωτισμού.

Goal

Ο ορισμός του καλέσματος

Με τρία σλόγκαν -«Ολοι στο Γεντί Κουλέ», «Νιώσε τη μαγεία του Γεντί Κουλέ», «Γύρνα σπίτι σου. Γύρνα στο Γεντί Κουλέ»- αλλά το κυριότερο απόλυτα προσιτές τιμές η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε χθες την κυκλοφορία των νέων εισιτηρίων διαρκείας απευθύνοντας ουσιαστικό κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για συμμετοχή. Μάλιστα, στις τιμές που βλέπετε στον πίνακα θα υπάρχουν και εκπτώσεις στις παρακάτω περιπτώσεις: 1) Σε όσους ανανεώσουν εντός 30 ημερών τις περσινές κάρτες και για τους μετόχους του ΟΦΗ έκπτωση 10%, 2) αγορά από 5 έως 9 εισιτήρια έκπτωση 10%, 3) αγορά από 10 έως 20 εισιτήρια 20%, 4) -20% σε ανέργους, πολύτεκνους, φοιτητές, 5) -25% έκπτωση στους γονείς των παιδιών των ακαδημιών. Ακόμη, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Μανουσάκης, προανήγγειλε αντικατάσταση των παλιών πυλώνων με καινούργιους και ελαφρύτερους με στόχο «να έχουμε μια καινούργια και ασφαλή εγκατάσταση».

Στα μεταγραφικά, έχει προταθεί ο Αλέξανδρος Νικολιάς, ενώ ως γνωστόν υπάρχει συμφωνία με τον Κάλαϊτζιτς και τον Γκαλέτι, που την Παρασκευή θα βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook