Πρώτος έλεγχος στο “Γεντί Κουλέ” από Σούπερ Λιγκ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από τον πρώτο έλεγχο για τη νέα χρονιά πέρασε το “Γεντί Κουλέ” με εκπροσώπους της ΠΑΕ και της Σούπερ Λιγκ να δίνουν το παρόν στο γήπεδο.

Ο έλεγχος διήρκεσε σχεδόν μια ώρα και ήρθαν από την Αθήνα – εκ μέρους της Σούπερ Λιγκ – ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος Θεόδωρος Λάϊος, ο υπεύθυνος ασφαλείας Θανάσης Μαχαίρας, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Γιάννης Ματακίδης και ο υπεύθυνος υπηρεσιών τύπου Δημήτρης Μαυροειδάκος. Εκπρόσωπος του ΟΠΑΠ ήταν ο Χρήστος Ρούσης, ενώ από πλευράς ΟΦΗ ήταν παρόντες οι Ανδρέας Μανουσάκης, Πάνος Κατσαϊτης, Θεανώ Ρασούλη, Μανόλης Τζιρίτας και Μανόλης Χρονάκης.

Σύμφωνα με όσα τονίζουν στον ΟΦΗ “τα στελέχη της Σούπερ Λιγκ εξέφρασαν αρχικά την ικανοποίηση τους για την πρόοδο που παρατηρήθηκε στον ΟΦΗ την περασμένη χρονιά σε θέματα των αρμοδιοτήτων τους (ασφάλεια, χορηγοί, τύπος) και ενημέρωσαν τους εκπροσώπους της ΠΑΕ για τα νέα δεδομένα που θα ισχύσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η επίσκεψη ήταν ενημερωτικού χαρακτήρα και θα επακολουθήσει κι άλλη λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για να διαπιστωθεί η πρόοδος σε ότι ζητάει η Σούπερ Λιγκ για την καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook