«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 21 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL: Αφιξη Γκαλέτι και Στάθη
Θερμή υποδοχή ετοιμάζουν στον Λουτσιάνο Γκαλέτι οι οπαδοί του ΟΦΗ. Ο Αργεντινός άσος θα αφιχθεί στο Ηράκλειο στις 5 μ.μ. και στην ίδια πτήση θα βρίσκεται και ο Γιάννης Στάθης. Ο 27χρονος δεξιός μπακ έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την κρητική ομάδα Ως τώρα έχουν αποκτηθεί και οι Δασκαλάκης, Τριπστσέρης και Κάλαϊτζιτς.
Sportday: Έκλεισε τον Στάθη
Οπως επιβεβαιώνεται από τη διοίκηση, οι Κρητικοί «έκλεισαν» τον Γιάννη Στάθη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 26χρονος δεξιός μπακ.
ο οποίος είναι γνώριμος του Παύλου Δερμιτζάκη από τον Π ανθρακικό (έχει παίξει ακόμα σε ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή. Ηλυσιακό, Καλαμαριά, Παναθηναϊκό), αναμένεται να φτάσει σήμερα στο Ηράκλειο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιο του. Σήμερα, βέβαια, ο ΟΦΗ περιμένει και το μεγάλο του μετσγραφικό απόκτημα, τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Οπως ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ. ο Αργεντινός άσος θα φτάσει στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» σης 17:00 και αναμένεται να τύχει θερμής υποδοχής από τους οπαδούς της ομάδας.
Χθες, τέλος, πραγματοποιήθηκε στο «Γεντί Κουλέ» συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα μεταξύ στελεχών της Σούπερ Λίγκας, του ΟΠΑΠ και της ΠΑΕ ΟΦΗ.
LIVE SPORT: Έκλεισε Στάθη, περιμένει Γκαλέτι
Μπορεί οι φίλοι του ΟΦΗ να περιμένουν την άφιξη του Λουτσιάνο Γκαλέτι την Παρασκευή στο Ηράκλειο, όμωβ την ίδια μέρα θα βρεθεί στην πόλη ο Γιάνvnς Στάθης καθώς συμφώνησε με tous Kpητικούς  να φορέσει τη φανέλα της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια. 0 δεξιός οπισθοφύλακας είναι προσωπική επιλογή του Παύλου Δερμιτζάκη. καΘώς ο τεχνικός της ομάδας γνωρίζει καλά τον 26χρονο αμυντικό από την κοινή tous Θητεία στην ομάδα του Πανθρακικού τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Όσον αφορά τον Λουτσιάνο Γκαλέτι ο Αργεvτιvos εξτρέμ αναμένεται στο Ηράκλειο στις 17.00 το απόγευμα για να υπογράψει πιθανότατα μονοετές συμβόλαιο με tous Κρητικούς.Έλεγχος έγινε στο «Γεντί Κουλέ» από κλιμάκιο της Σούπερ Λίγκ. ενώ στον έλεγχο, ο οποίος κράτησε μια ώρα περίπου, βρέθηκαν και άνθρωποι τns ΠΑΕ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook