Παροξυσμός για Γκαλέτι από 500 οπαδούς του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

100αδες οπαδοί του ΟΦΗ αποθέωσαν στο “Νίκος Καζαντζάκης” τον Αργεντινό σταρ που ξετρελάθηκε από την αγάπη του κόσμου. Δεκάδες αυτόγραφα υπέγραψε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι που δεν χάλασε χατήρι σε κανέναν φίλο του ΟΦΗ.

Λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μαζί με τον πρόεδρο του ΟΦΗ Μάνθο Πουλινάκη πέρασε την πύλη των αφίξεων του “Νίκος Καζαντζάκης”.

Ο Αργεντινός σταρ τα έχασε με την υποδοχή του κόσμου αν και τον είχαν πληροφορήσει ότι θα τύχει θερμής υποδοχής από τους φιλάθλους του ΟΦΗ που είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο αρκετή ώρα πριν.

Τα λίγα μέτρα που χρειάστηκε να διανύσει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι φάνηκαν… χιλιόμετρα αφού ο κόσμος που βρέθηκε εκεί τον σταματούσε συνεχώς για να βγει μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του.

Αντι-σταρ, ο Αργεντινός έδειξε να ευχαριστιέται πάρα πολύ την υποδοχή των φιλάθλων του ΟΦΗ και δίχως κανένα ίχνος βεντετισμού έκανε όλα τα… χατίρια τους!

Το αεροδρόμιο σείστηκε υπο τις ιαχές του ονόματος του Λουτσιάνο Γκαλέτι, ενώ οι οπαδοί του ΟΦΗ εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ευρηματικοί λέγοντας ένα σύνθημα που δεν μπορεί να γραφτεί για ευνόητους λόγους.

Δείτε το LIVE με την άφιξη του Λουτσιάνο Γκαλέτι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook