Και ο Ράντμαν στην λίστα του ΟΦΗ σύμφωνα με δημοσιεύματα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το όνομα του Βέλιμιρ Ράντμαν είναι το καινούργιο στη λίστα των υποψήφιων τερματοφυλάκων που απασχολούν τους ανθρώπους του ΟΦΗ σύμφωνα με την εφημερίδα ΦΩΣ.

Αυξάνονται τα ονόματα τα οποία θέλουν να απασχολούν τον ΟΦΗ. Μετά το χθεσινό δημοσίευμα που θέλει τον ΟΦΗ να έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού στον ΠΑΟΚ για τον Γεωργιάδη  η εφημερίδα ΦΩΣ με σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει πως ο ΟΦΗ εξετάζει την περίπτωση του Βέλιμιρ Ράντμαν. 

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Το όνομα του Βέλιμιρ Ράντμαν είναι το καινούργιο στη λίστα των υποψήφιων τερματοφυλάκων που απασχολούν τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Η εκκρεμότητα που υπάρχει στην ολοκλήρωση της συμφωνίας του Κροάτη γκολκίπερ με τον Ατρόμητο κάνει τους ανθρώπους του ΟΦΗ να καλοβλέπουν την περίπτωση αυτή και μένουν «σταντ μπάι» παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον Ατρόμητο.
θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως αν ο Ράντμαν δεν τα βρει με την ομάδα του Περιστερίου, ο ΟΦΗ θα κινηθεί για την απόκτησή του, καθώς ο Κροάτης είναι πιο ψηλά στην εκτίμηση των ανθρώπων της ομάδας του Ηρακλείου συγκριτικά με το ενδιαφέρον που υπάρχει για Μπλάζιτς και Γιακούποβιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook