“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 25 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 25 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του α θλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

“Πρώτη” εν μέσω οργασμού

ε αντίθεση με τους περσινούς περιορισμούς (επειδή δεν είχε εξασφαλίσει αδειοδότηοη), ο ΟΦΗ πραγματοποιεί σήμερα την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν εν μέσω μεταγραφικού οργασμού! Εξι νεοαποκτηθέντες θα παραβρεθούν σήμερα στις 7 μ.μ. στο «Γεντί Κουλέ», καθώς μετά τους Λουτσιάνο Γκαλέτι, Σήφη Δαοκαλάκη, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, Θοδωρή Τριποτοέρη και Γιάννη Στάθη (ανακοινώθηκε χθες για δύο χρόνια), συμφώνησε με τους Κρητικούς (και καταφθάνει) και ο Κάρλος Αλμπέρτο Λουρένσο Μιλιάζες.
Ο 32χρσνσς αριστερός μπακ (που μέτρησε πέρυσι 23 συμμετοχές και δΰο γκολ με το Παραλίμνι στην Κύπρο και είχε θητεύσει και στην Μποαβίστα τη σεζόν 200405) διακρίνεται για την ικανότητά του στις στημένες φάσεις και στο Ηράκλειο εκτιμούν ότι θα συνθέσει μαζί με τον Μανώλη Μονιάκη ένα από τα καλύτερα δίδυμα στη Super League.

Φουλ για Φραyκουλάκη

Αριστεροπόδαρος είναι όμως και ο επόμενος στόχος του ΟΦΗ » (μετά τον Μιλιάζες που αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο), καθώς οι «ομιλίτες» φουλάρουν για τον Μιχάλη Φραγκουλάκη που έλυσε το συμβόλαιο του με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο παίκτης βέβαια δέχεται πιέσεις και απο τον Εργοτέλη.

Sportday

Μιλιάζες παρόντος

Ανοιχτή για τον κόσμο θα είναι η σημερινή «πρώτη» του ΟΦΗ (19:00). στην οποία το κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ομως. οι διοικούντες έχουν φροντίσει, ώστε να έχει κι άλλα καινούργια πρόσωπα η συγκέντρωση.

Σήμερα έρχεται και υπογράφει ο 32χρονος Πορτογάλος Κάρλος Μιλιάζες. που έπαιζε στην Κύπρο, στο Παραλίμνι. Πρόκειται για παίκτη που αρέσει πολύ στον Παύλο Δερμιτζάκη. Επίσης, το «φλερτ» με τον Ζέλικο Καλάιτζιτς θα πάρει σήμερα το πρωί αίσιο τέλος και θα υπογράψει κι αυτός. Είναι από χθες στο Ηράκλειο και. μάλιστα, έκανε και δηλώσεις.
Συγκεκριμένα, ο 35χρονος χαφ είπε ότι «όταν με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος του ΟΦΗ. ο κ. Πουλινάκης για να επιστρέψω δεν το σκέφτηκα καθόλου. Αγαπάω πολύ αυτή την ομάδα και επιθυμία μου είναι να κλείσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ». Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα στην σημερινή «πρώτη» του ΟΦΗ, θα βρίσκεται και ο Κάρλος Μιλιάζες.

Το συμβόλαιο του Σέρβου θα είναι για έναν χρόνο, ενώ κι επίσημα από χθες παίκτης του ΟΦΗ είναι ο Γιάννης Στάθης. Ο πρώην μπακ του Πανθρακικου υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και στις πρώτες του δηλώσεις «μελανόλευκος» (στο σάιτ της ΠΑΕ). ανέφερε: ««Είναι μεγάλη μου τιμή που θα φορέσω τη φανέλα του ΟΦΗ.
Ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν και με πολλή δουλειά θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω μέσα στο γήπεδο». Στο Ηράκλειο από χθες είναι κι ο έτερος νεοαποκτηθείς αμυντικός, ο Θοδωρής Τριποτσέρης. Από τη μεριά του. στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ. τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΟΦΗ. Ξέρω ότι ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Έχω αγωνιστεί σαν αντίπαλος στο Τεντί Κουλέ” και ξερω τη δύναμη του κόσμου». Επίσης, είναι ήδη στο Ηράκλειο ο Σήφης Δασκαλάκης και όλοι οι παλιοί παίκτες που θα συνεχίσουν στην ομάδα της Κρήτης.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του νέου τεχνικού Παύλου Δερμιτζάκη και των συνεργατών του. οι προσεχείς ημέρες θα κυλήσουν με εργομετρικά τεστ κι αιματολογικές εξετάσεις και ουσιαστικά οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook