Τερματοφύλακας και στόπερ οι επόμενοι στόχοι του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς και μετά την μεταγραφή του Μιλιάζες στην Κρητική ομάδα στοχεύουν να κλείσουν άμεσα τα θέματα του γκολκίπερ και του κεντρικού αμυντικού.

Ήδη, η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού συνεχίζεται με πολύ γρήγορα βήματα με τον ΟΦΗ να έχει προχωρήσει στην απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών. Ωστόσο και πάλι η ομάδα δείχνει (και θέλει) να έχει ανάγκη ενίσχυσης σε όλες τις γραμμές.

Κυρίως, η “γραμμή” που θέλει άμεσα ενίσχυση είναι η αμυντική και ιδιαίτερα ο χώρος των στόπερ. Με τον Σαρ να αποτελεί παρελθόν και την υπόθεση Σόουζα να μην έχει κλείσει ακόμα – ο ΟΦΗ δείχνει να θέλει δύο κεντρικούς αμυντικούς ακόμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος έχει βρεθεί και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις. Και βέβαια δεν αποκλείεται να αποκτηθούν ακόμα και δύο κεντρικοί αμυντικοί.

Όσον αφορά την θέση του τερματοφύλακα, βάσιμες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ “κοιτάζει” στο εξωτερικό και εξετάζει την περίπτωση ενός γκολκίπερ που τονίζουν στην ομάδα ότι πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση. Το όνομα του κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό και στον ΟΦΗ τονίζουν ότι αν κλείσει θετικά η ομάδα θα έχει ενισχυθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook