Δερμιτζάκης: “Πάμε πολύ καλά βάση των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δηλώσεις πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης του ΟΦΗ έκανε και ο τεχνικός της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης ο οποίος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τις μέχρι στιγμής κινήσεις της ομάδας και τόνισε πως στόχος είναι το ρόστερ να έχει ολοκληρωθεί πριν την αναχώρηση για Ολλανδία.

Αναλυτικά όσα είπε: “Bάσει των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν πάμε πολύ καλά. Θέλαμε το 100% του υλικού μας σήμερα αλλά αυτό μας άλλα αυτό δε γίνεται. Προσπαθούμε να πάρουμε καλούς παίκτες πατώντας πάνω στο οικονομικό μας πλάνο. Μέχρι το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας μας στην Ολλανδία θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Θα κάνουμε 4 μεταγραφές ακόμα και θα κινηθούμε σε όλες τις γραμμές. Θα ήθελα να ελληνοποιηθεί η ομάδα άλλα αυτό δεν είναι εύκολο. Κάθε καλός παίκτης είναι ευπρόσδεκτος”.

Ερωτηθείς για την απόκτηση του Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο Παύλος Δερμιτζάκης είπε: “Ο Γκαλέτι είναι μεγάλη προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδου. Με την καλή έννοια θέλουμε να τον εκμεταλλευτούμε γιατί είναι σημείο αναφοράς για τον ΟΦΗ, Θέλουμε να τον βοηθήσουμε και να μας βοηθήσει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook