Μιλιάζες: “Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στο κοινό του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα, ο Κάρλος Μιλιάζες έφτασε στο Ηράκλειο προερχόμενος από το Μιλάνο. Στο “Νίκος Καζαντζάκης” τον περίμενε το μέλος της διοίκησης του ΟΦΗ Γιώργος Βλαχάκης και το… athleticradio.gr που ήταν το μοναδικό μέσο που βρέθηκε εκεί παίρνοντας τις πρώτες δηλώσεις του 32χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Κάρλος Μιλιάζες εμφανίστηκε άκρως ενημερωμένος για τον ΟΦΗ και όπως αποκάλυψε οι Άρης Γαλανόπουλος και Σαΐμπου Γιακούμπου ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές που του μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Ο Πορτογάλος μπακ ήταν συμπαίκτης με τους δύο πρώην παίκτες του ΟΦΗ στην Ένωση Παραλιμνίου και όπως μας είπε του μετέφεραν τις καλύτερες εντυπώσεις για την Κρητική ομάδα. 

Και βέβαια του είπαν τα καλύτερα για τον κόσμο του ΟΦΗ. Όπως είπε ο Κάρλος Μιλιάζες στο athleticradio.gr: “Ξέρω πως ο κόσμος του ΟΦΗ είναι ένα ενθουσιώδες κοινό. Έχω πάρει πληροφορίες για τον ΟΦΗ από τον Γιακούμπου και τον Άρη (σ.σ. Γαλανόπουλος)”.

O Πορτογάλος μπακ έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μιλώντας στο athleticradio.gr δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να φορέσει τα “ασπρόμαυρα” για να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο του ΟΦΗ: “Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα και το Ηράκλειο. Θα δουλέψω σκληρά και θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα. Ανυπομονώ να πάω στο Γεντί Κουλέ και να αγωνιστώ μπροστά στο κοινό του ΟΦΗ. Ξέρω πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο και πως ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με απαιτήσεις”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook