“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 26 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Μεγάλες στιγμές

Την αποθέωση γνώρισαν οι παίκτες του ΟΦΗ και κυρίως ο Λουτσιάνο Γκαλέτι στη χθεσινή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο «θ. Βαρδινογιάννης».
Οι περίπου 4.000 φίλαθλοι που γέμισαν τις θύρες 8 και 9 δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, με τον Αργεντινό άσο να δηλώνει ότι «μου αρέσει πολύ το γήπεδο. Μοιάζει με αυτό της Εστουντιάντες. Οπως και ο κόσμος, μοιάζει με αυτόν της Εστουντιάντες».
Ο Γκαλέτι, ο οποίος νωρίτερα ανακοινώθηκε για δύο χρόνια από την ΠΑΕ. τόνισε ότι «ήθελα ένα διετές συμβόλαιο. Πιστεύω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω και να φτάσω στο επίπεδο που ήμουν όταν έπαιζα στον Ολυμπιακό». Αρκετά χειροκροτήματα από τους υπόλοιπους νεοαποκτηθέντες εισέπραξε και ο Σήφης Δασκαλάκης. Ηρακλειώτης και από τα σπλάχνα του ΟΦΗ. γαρ, ενώ από τους παλιούς παίκτες ιδιαίτερες επευφημίες συνόδευσαν την παρουσία του Σάκη Παπάζογλου.
Παρών στην «πρώτη» ήταν και ο Χρήστος Μπούρμπος. που ανανέωσε τελικά το συμβόλαιο του. αλλά και ο Λάζαρος Χαριτωνίδης, μολονότι ανακοινώθηκε η λήξη της συνεργασίας του με την κρητική ομάδα.
Παρελθόν, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. αποτελούν ακόμη οι Συνάνης. Βαλεριάνος, Χατζηκοσμάς. Δεν ήταν στο εναρκτήριο ραντεβού ο Βασίλης Κουτσιανικούλης (είχε άδεια), ο Κάρλος Μιλιαζάες (έφτασε αργά στο Ηράκλειο για να υπογράψει) και ο Ντένις Σόουζα. Αυτόν μάλλον δεν θα τον ξαναδούν οι φίλοι του ΟΦΗ. αφού δεν τα βρίσκει με τη διοίκηση. Κι από τη στιγμή που η ομάδα του Ηρακλείου πήρε αδειοδότηση. δεν εξαρτάται πλέον από τον Βραζιλιάνο, θ’ αναζητήσει άλλον σιόπερ.

Γάτα

Γκαλέτι: “Μου θυμίζει την Εστουδιάντες ο ΟΦΗ”

Παρουσία όλων των μεταγραφικών του αποκτημάτων πλην του Κάρλος Μιλιάζες ο πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ εν όψει της νέος σεζόν.
Οι περίπου 3.500 φίλοι της ομάδας αποθέωσαν τους νέους Λουτσιάνο Γκολέτι και Παύλο Δερμιτζάκη. Ο Αργεντινός από την πλευρά του τόνισε: «Μ’ αρέσει πολύ η πόλη.Ήξερα ότι θα έχει πολύ κόσμο η πρώτη προπόνηση. Θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, έχω πολύ όρεξη να παίξω και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Μου αρέσει πολύ το γήπεδο και μου θυμίζει αυτό της Εστουνχιάντες».
Από την πλευρά του ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ, Παύλος Δερμιτζάκης φάνηκε ευχαριστημένος: «Βάσει των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν πάμε πολύ καλά.
Θέλαμε to 100% του υλικού μας σήμερα αλλά αυτό μας άλλα αυτό δε γίνεται. Προσπαθούμε να πάρουμε καλούς παίκτες πατώντας πάνω στο οικονομικό μας πλάνο.
Μέχρι ίο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας μας στην Ολλανδία θα έχει ολοκληρωθεί το ράστερ. Θα ήθελα να ελληνοποιηθεί η ομάδα άλλα αυτό δεν είναι εύκολο. Κάθε καλός παίκτης είναι ευπρόσδεκτος.
Ερωτηθείς για την απόκτηση του Λουτσιάνο Γκαλέτι, είπε: Ο Γκαλέτι είναι μεγάλη προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδου.
Με την καλή έννοια θέλουμε να τον εκμεταλλευτούμε γιατί είναι σημείο αναφοράς για τον ΟΦΗ, θέλουμε να τον βοηθήσουμε και να μας Βοηθήσει».
Στο μετοξύ, στον ΟΦΗ θα παραμείνει ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος έδωσε το παρών στην χθεσινή προπόνηση: «Έγινε αυτό που ήθελα.Ήθελο να παραμείνω στην ομάδα και αυτός ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος. Θέλω να ζήσω περισσότερα πράγματα με τον ΟΦΗ και να ανεβούμε επίπεδο. Είναι κάλο που ξεκινάμε με προδιογραφές ελπίζω να κάνουμε το Βήμα παραπάνω την επόμενη χρονιά».

Μetrosport

Αποθεώθηκε ο Γκαλέτι στο Ηράκλειο

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και τυπικά από χθες ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος μάλιστα υπέγραψε για δύο -και όχι για ένα- χρόνια στους Κρητικούς, όντας μία από τις πλέον ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις μέχρι τώρα. Ο Αργεντίνος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας στη χθεσινή «πρώτη», αφού πρώτα είχε ανακοινωθεί και επίσημα. Ο ΟΦΗ σε πρώτη φάση δίνει τον απαραίτητο χρόνο στον Γκαλέτι να αποδείξει ότι μπορεί να επιστρέψει σε κορυφαίο επίπεδο, μια και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015. Στην επίσημη ιστοσελίδα της, πέραν της είδησης, η ΠΑΕ ΟΦΗ παρουσίασε κι ένα βιογραφικό του 33χρονου Λατινοαμερικάνου: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Λουτσιάνο Γκαλέτι (Luciano Martin Galletti)».
Χαμός στην «πρώτη» του ΟΦΗ Εντωμεταξύ, χαμός επικράτησε χθες στην πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ, αφού το “παρών” έδωσαν πάνω από 3.000 φίλαθλοι! Τα βλέμματα έκλεψε το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Λουτσιάνο Γκαλέτι, όμως 0 Αργεντινός μέσος έγινε αποδέκτης λατρείας από τους φίλους του ΟΦΗ στην πρώτη εκτός από τον Αργεντινό χαφ βρέθηκαν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου του Ηρακλείου, δηλαδή οι Σήψης Δασκαλάκης, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, Θοδωρής Τριποτσέρης και Γιάννης Στάθης.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της «πρώτης» δηλώσεις έκανε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος τόνισε: «Βάσει των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν πάμε πολύ καλά. θέλαμε το 100% του υλικού μας σήμερα αλλά αυτό μας άλλα αυτό δε γίνεται.
Προσπαθούμε να πάρουμε καλούς παίκτες πατώντας πάνω στο οικονομικό μας πλάνο. Μέχρι το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας μας στην Ολλανδία θα έχει ολοκληρωθεί το ράστερ, θα ήθελα να ελληνοποιηθεί η ομάδα άλλα αυτό δεν είναι εύκολο. Κάθε καλός παίκτης είναι ευπρόσδεκτος», ενώ για τπ μεταγραφή του Λουτσιάνο Γκαλέτι, υπογράμμισε: «Ο Γκαλέτι είναι μεγάλη προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδου.
Με τπν καλή έννοια θέλουμε να τον εκμεταλλευτούμε γιατί είναι σημείο αναφοράς για τον ΟΦΗ. θέλουμε να τον βοηθήσουμε και να μας βοηθήσει».
Ανανέωσε και ο Μπούρμπος Μπορεί το πρόσωπο της ημέρας να ήταν ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, όμως από… αλλού ήρθε η έκπληξη στον ΟΦΗ. Πιο συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε δηλώσεις του ο Χρήστος Μπούρμπος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΟΦΗ. Ο έμπειρος παίκτης, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και η ΑΕΚ, τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση και έτσι, αποφάσισε να το επισημοποιήσει στην επίσημη «πρώτη» της νέας σεζόν… «κλέβοντας» λίγη από την αίγλη του Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook