Μιχαλόπουλος: «Ο Εργοτέλης δεν σεβάστηκε τον αγώνα του ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σφοδρή επίθεση κατά του Εργοτέλη εξαπέλυσε o Χρήστος Μιχαλόπουλος με δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2 ενώ επανέλαβε για ακόμα μια φορά ότι σε περίπτωση αρνητικών εξελίξεων θα περιμένει την απόφαση του εφετείου.

Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ μιλώντας για την στάση του Εργοτέλη στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ είπε ότι «απαράδεκτη είναι η απόφαση του Εργοτέλη και το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει είναι να απέχει από αυτήν την ψηφοφορία. Είναι δεδομένο ότι επιχειρηματικά ο Εργοτέλης δεν θέλει τον ΟΦΗ για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο Εργοτέλης δεν σεβάστηκε το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δίνει έναν αγώνα για να σπάσει το απόστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πίστευα ότι ο Εργοτέλης θα σεβόταν τον αγώνα του ΟΦΗ και θεωρώ περίεργα όσα δήλωσε ο κύριος Ράλλης και τα οποία σχετίζονται με την συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ».

Όσον αφορά το αυριανό Δ.Σ. της ΕΠΟ υπογράμμισε ότι «πιστεύω ότι η ΕΠΟ θα μπορούσε να πάρει την απόφαση με την μορφή της εκτελεστικής απόφασης. Έτσι, αντί να στείλει εισήγηση στους δύο συνεταιρισμούς θα μπορούσε να αποφασίσει να μην ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις για τις ομάδες της Football League. Εκτιμώ ότι θα τεθεί το θέμα εκ νέου σε ψηφοφορία και βέβαια δεν είναι λογικό να ψηφίσουν κατά οι ίδιοι άνθρωποι που ψήφισαν υπέρ αυτής της αλλαγής την προηγούμενη εβδομάδα. Ο κύριος Πιλάβιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τα δύο «όχι».

Σχετικά με την απόφαση της ΕΠΟ, ο κύριος Μιχαλόπουλος για ακόμα μια φορά επανέλαβε την πρόθεση της ΠΑΕ ΟΦΗ να εμμείνει στην απόφαση της για δικαίωση στο εφετείο στις 7 Ιουλίου: «Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα για αύριο. Είτε θα αποφασίσει την μη ισχύ των αδειοδοτήσεων για την Football League, είτε να «οχυρωθεί» πίσω από τις αρνητικές αποφάσεις της Σούπερ Λιγκ και της Football League. Αν η ΕΠΟ πάρει πίσω την απόφαση της, τότε θα εμμείνουμε στην προσφυγή μας στο εφετείο. Αν η ΕΠΟ πάρει την απόφαση να επανεξεταστεί ο φάκελος του ΟΦΗ τότε θα ισχύσουν τα παλιά κριτήρια. Αυτό όμως δεν είναι ηθικά σωστό γιατί δεν μπορεί το Δ.Σ. της ΕΠΟ να αποφασίζει άλλο την μια εβδομάδα και άλλο την επόμενη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook