“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 27 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Απομένει ακόμα ένα καρέ

Ενα μεταγραφικό καρέ απομένει ακόμα, προκειμένου ο ΟΦΗ να ολοκληρώσει τις βασικές του επιδιώξεις για τη νέα περίοδο. Πλην του Σήφη Δαοκαλάκη, γίνονται ενέργειες για να αποκτηθεί ένας ακόμη γκολκίπερ, ενώ το βάρος θα πέοει στην ενίσχυση δυο κεντρικών αμυντικών από τη στιγμή που όπως φαίνεται οι Σαρ και Σόουζα θα χαιρετίσουν.
Η τετράδα θα κλείσει με έναν επιτελικό μέσο, με τον Ηρακλειώτη Μιχάλη Φραγκουλάκη να συγκαταλέγεται στους υποψηφίους, αφού είναι ένας παίκτης, τον οποίο γνωρίζει άριστα ο Παύλος Δερμιτζάκης από την κοινή τους θητεία στον Ατσαλένιο.

Sportday

Επίσημη πρόταση ΟΦΗ σε Φραγκουλάκη

Ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης. επικοινώνησε με τον 30χρονο Ηρακλειώτη μέσο. ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος απο τον Αστέρα Τρίπολης και του κατέθεσε επίσημη πρόταση. 0 Φραγκουλάκης του απάντησε ότι τον ενδιαφέρει η πρόταση του ΟΦΗ και ζήτησε χρόνο για να απαντήσει. Ο 31χρονος αριστερός χαφ φέρεται να έχει προτάσεις και απο άλλες ομάδες της Super League, τις οποίες και εξετάζει αυτή την εποχή. Ο ΟΦΗ πάντως ψάχνει για έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Φραγκουλάκη.

Αν ο Ηρακλειώτης μέσος τον οποίο εκτιμάει ο Δερμιτζάκης πει το «ναι», ο ΟΦΗ θα κλείσει με αυτόν τις θέσεις των μέσων. Αν απαντήσει αρνητικά, τότε θα κυνηγήσει κάποιες άλλες περιπτώσεις, κυρίως ξένων παικτών.
Δυο κεντρικούς αμυντικούς αναζητεί επίσης ο ΟΦΗ. έπειτα από το διαζύγιο με τον Μοχάμεντ Σαρ. αλλά και τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Ντένις Σόουζα.
0 τεχνικός του ΟΦΗ. Παύλος Δερμιτζάκης. έχει προκρίνει ήδη τις περιπτώσεις δυο κεντρικών αμυντικών απο τη Λατινική Αμερική, με τους οποίους ο ΟΦΗ είναι σε διαπραγματεύσεις. Παράλληλα ο ΟΦΗ ζητεί έναν ακόμη ακραίο επιθετικό, ένα δημιουργικό μέσο. αλλά και έναν ακόμη τερματοφύλακα. Ειδικά όσον αφορά τον «άσο», οι επαφές με τον Ιέρτζιαν Μπλάζιτς «ναυάγησαν» οριστικά και οι πληροφορίες φέρνουν πιο κοντά στον ΟΦΗ έναν άλλον τερματοφύλακα που η τελευταία του ομάδα στην Ελλάδα, όπως και του Μαυροβουνίου, ήταν ο Λουίτζι Τζενάμο.
«Χρειαζόμαστε ακόμη 4-5 μεταγραφές. Πιστεύω μέχρι την αναχώρηση της ομάδας στην Ολλανδία για το ξεκίνημα της προετοιμασίας, να είμαστε κατά Θ07. έτοιμοι», τονίζει ο Παύλος Δερμιτζάκης. Στο Ηράκλειο βρίσκεται από την Τρίτη το βράδυ και το έκτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Πορτογάλος Κάρλος.

Ελεύθερος Τύπος

Τρελάθηκε ο Γκαλέτι

Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα και την υποδοχή των φιλάθλων του ΟΦΗ στπν πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ήταν ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Μάλιστα ο 33χρονος μέσος μιλώντας με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντός του δήλωσε αποφασισμένος να κάνει ό,τι είναι δυνατόν στα δύο χρόνια που θα μείνει στο Ηράκλειο γιο να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν η διοίκηση και οι φίλαθλοι των Κρητικών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook