Kάλαϊτζιτς: “Όσοι περνούν από τον ΟΦΗ θέλουν κάποια στιγμή να επιστρέψουν”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς φιλοξενήθηκε στον Athletic Radio και τους 104,2 και μίλησε για την απόφαση του να επιστρέψει στον ΟΦΗ, τις βλέψεις του με την ομάδα και πολλά ακόμα…

Aναλυτικά όσα είπε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς μιλώντας στον Αthletic Radio 104,2

Για το αν νιώθει σαν το σπίτι του με την επιστροφή του στην ομάδα…

Σίγουρα έχω περάσει από την ομάδα και την πόλη, ήμουν 2,5 χρόνια εδώ, ξέρω τους ανθρώπους ,τον κόσμο και θα είναι πιο εύκολα για μένα να ξεκινήσω και να μπω στην ατμόσφαιρα της ομάδας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και πιστεύω τα πράγματα θα πάνε καλά.

Για το αν περίμενε μετά την ανανέωση της συνεργασία του με τον Πλατανιά τελικά να μην παραμείνει στην ομάδα…

Δεν ξέρεις ποτέ στο ποδόσφαιρο που θα συνεχίζεις. Δεν περίμενα να επιστρέψω είναι αλήθεια. Όταν με πήρε ο πρόεδρος, δεν σκέφτηκα πολύ και δέχθηκα την πρόταση. Όσοι περάσαν από τον ΟΦΗ θέλουν κάποια στιγμή να επιστρέψουν. Ξέρουν την δύναμη που έχει η ομάδα και έτσι το αποφάσισα και εγώ. Πιστεύω και θεωρώ πως θα κάνουμε κάτι παραπάνω από πέρσι.

Για τις διαφορές που έχει συναντήσει μέχρι στιγμής σε σχέση με το πρώτο του πέρασμα…

Σίγουρα από την πρώτη φορά που ήρθα στην ομάδα ήταν άλλες εποχές και τώρα νομίζω πως ο κ. Πουλινάκης εβαλε κάποια πράγματα στον σωστό δρόμο. Έχουμε ακόμα κάποια προβλήματα αλλά πιστεύω τώρα θα είμαστε πιο δυνατοί από πέρσι. Πρέπει και ο κόσμος να έχει υπομονή, θα είναι δύσκολα αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα και όλοι θα κριθούμε από την δουλειά μας.

Για το γεγονός πως ο ΟΦΗ ξεκινάει από μια σωστή βάση φέτος την προετοιμασία του σε σχέση με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τα προηγούμενα χρόνια…

Πιστεύω πως κάποια πράγματα είναι καλύτερα. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία με πολλούς νέους παίκτες και τα πράγματα έχουν φτιάξει και κάπως οικονομικά. Τα πράγματα είναι καλύτερα, η ομάδα μπορεί να κινηθεί για μεταγραφές σε ένα σημείο και με την αδειοδότηση είναι πιο εύκολα από πέρσι.

Για του αν του εχει κάνει κάτι εντύπωση σε σχέση με την πρώτη του θητεία…

Τα πράγματα είναι τα ίδια πάνω-κάτω,  στην ομάδα υπάρχουν πολλοί ίδιοι άνθρωποι. Τα πράγματα είναι τα ίδια. Σίγουρα οι άνθρωποι προσπαθούν να βελτιώσουν κάποια πράγματα, είναι δύσκολες εποχές και πρέπει να έχουμε υπομονή.

Για το αν ο ΟΦΗ έχει την δυνατότητα φέτος να κοιτάξει κάτι παραπάνω..

Θα δούμε. Ο ΟΦΗ έχει οικονομικά προβλήματα και για αυτό λέω πως ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή. Ο πρόεδρος ξέρει καλύτερα. Δεν μπορείς να πάρεις ένα πολύ καλό παικτη με λίγα λεφτά και γι’αυτό χρειάζεται υπομονή. Όποιοι έρθουν θα δίνουν τα πάντα και θα προσπαθούν με τον καινούριο προπονητή για κάτι καλύτερο από πέρσι. Ο ΟΦΗ έχει δύναμη και κόσμο και πρέπει να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο. Η αλήθεια είναι πως δεν γίνεται να κινδυνεύεις σαν ΟΦΗ την τελευταία αγωνιστική.

Για το πως βλέπει το πρωτάθλημα που μας έρχεται…

Είναι ένα πρωτάθλημα με δυο ομάδες παραπάνω, πιο πολλά παιχνίδια και δεν θα είναι όπως πέρσι. Νομίζω θα είναι καλύτερο και πιο δύσκολο. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, έχει βαριά φανέλα και πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Για αν σκοπεύει να γίνει μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου…

Σκέφτομαι να παίζω όσο μπορώ. Ελπίζω να κλείσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ. Τώρα για το μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει. Οταν κλείσω την καριέρα μου θα επιστρέψω στην Σερβία αλλά δεν ξέρεις πως τα φέρνει ποτέ η ζωή. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook