Ανακοίνωση από τους “Πυρήνες Ανατολικής Κρήτης”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα νέο δυναμικό κομμάτι της “ασπρόμαυρης” εξέδρας δημιουργείται στο Λασίθι και ολόκληρο το νομό. Η ονομασία του είναι: “Ομιλίτικοι Πυρήνες Ανατολικής Κρήτης” και με μια ηχηρή ανακοίνωση παρουσιάζονται στον κόσμο του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση των “Ομιλίτικων Πυρήνων”

Ώρα καλή!
Ανατολικά του Ηρακλείου ανάμεσα στην ατέλειωτη ακτογραμμή που σβήνει στα τρία πελάγη μας και τα υπερήφανα όρη του Λασιθίου και τση Στείας χτυπάνε οι καρδιές για το καμάρι τση Κρήτη μας.
Ακολουθούμε τα αντάρτικα προαιώνια βήματα των κατοίκων της γης μας, το δρόμο της εναντίωσης σε κάθε αυτοκρατορία όποιο παραπλανητικό όνομα κ αν διαλέγει. Στα χνάρια των Επαναστατών οι οποίοι με εστία το απόρθητο οροπέδιο άπλωναν τη φωτιά της εξέγερσης κατά της εξουσίας του Ενετικού Δουκάτου σε όλη την Ανατολική Κρήτη, είμαστε “αγκάθι στην καρδιά” της αυτοκρατορίας του ΠΟΚ.
Στα χνάρια των Χαΐνηδων της Ανατολικής Κρήτης οι οποίοι έδρασαν στις επαρχίες Πεδιάδος, Λασιθίου, Μεραμπέλλου, Ιεράπετρας και Σητείας, υπερασπιζόμαστε την μελανόλευκη ιδέα, τον τόπο μας απέναντι στους γενίτσαρους.
Οι Ομιλίτικοι Πυρήνες Ανατολικής Κρήτης έχουν ως στόχο το συντονισμό όλων των Ομιλιτών από κάθε περιοχή  ανατολικά του Ηρακλείου για κοινή παρουσία και δράσεις.
Έχοντας απόλυτη απέχθεια στα προβατοποιημένα οπαδικά ζόμπι του ΠΟΚ η οργάνωσή μας ενθαρρύνει το διάλογο, την ελεύθερη συμμετοχή και την ελευθερία των τοπικών πυρήνων. Άλλωστε αυτό ακριβώς ορίζει και η γη μας, αυτό αρμόζει και στους Ομιλίτες όπου κ άν βρίσκονται.
Για τον ΟΦΗ και την Ανατολική Κρήτη!