Γκαλέτι: “Κατάλαβα πως στον ΟΦΗ υπάρχει συνέπεια”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με συνέντευξη του στην εφημερίδα Real News, ο Αργεντινός σταρ του ΟΦΗ ανέλυσε τους λόγους που είπε το “ναι” στην πρόταση της Κρητικής ομάδας και μίλησε για την απόφαση του να ντυθεί στα “ασπρόμαυρα”.

Αναλυτικά, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μίλησε στη Real News για: 
-την απόφασή του να παίξει στον ΟΦΗ: «Η πρόταση του ΟΦΗ ήταν η καλύτερη και ο πρόεδρος μού μίλησε σωστά και όπως έπρεπε. Με κάλεσε να εμπνεύσω τα νέα παιδιά της ομάδας, να γίνω ο ηγέτης και καθοδηγητής τους. Θέλω να παραμείνω επαγγελματίας μέσα κι έξω από το γήπεδο, να είμαι υγιής και να βοηθήσω τα νέα παιδιά να μάθουν από μένα. Θα ήθελα, μάλιστα, αν όλα πάνε καλά να μείνω στην Κρήτη περισσότερο καιρό από τα δύο χρόνια που προβλέπει το συμβόλαιό μου».

-το συμβόλαιό του: «Δεν ισχύει πως θα πληρώνομαι βάσει συμμετοχών. Υπέγραψα διετές κλειστό συμβόλαιο και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη συμφωνία μου με τον ΟΦΗ. Κατάλαβα πως στον ΟΦΗ υπάρχει συνέπεια και νιώθω ήρεμος».

-τον Ολυμπιακό και τη δικαστική διαμάχη τους: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι στην καρδιά μου, δεν θα τους ξεχάσω κι αυτό δεν αλλάζει. Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι άλλο, είμαι αφοσιωμένος στην προσπάθεια της νέας μου ομάδας».

-την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Η Ελλάδα είναι μια όμορφη, μαγική χώρα. Πάντα ήθελα να επιστρέψω και να που μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία. Είμαι ευχαριστημένος και μακάρι να μπορώ να ξαναπαίξω μπάλα στο επίπεδο που βρισκόμουν πριν σταματήσω».

-την οικονομική κρίση: «Είχα διατηρήσει επαφή με Έλληνες φίλους μου και γνωρίζω την κατάσταση. Άλλωστε στην Αργεντινή δεν είναι καλύτερα τα πράγματα. Μίλησα με τον πρόεδρο του ΟΦΗ και πείστηκα να κάνω το ταξίδι».