“Aσπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 4 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουλίου, τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Υπογράφει ο Νιμανί

Ηρθε στην Κρήτη ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ ΣΕΛ. 20-21 ΟΦΗ Ηρθε και υπογράφει ο Νιμανί 0 θηριώδης οέντερ φορ Φρεντερί Νιμανί έφτασε χθες, λίγο πριν από τις 8 το βράδυ στο Ηράκλειο και σήμερα αφού περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις θα υπογράψει διετές συμβόλαιο και θα αποτελέσει το νέο πρόσωπο στην επίθεση του ΟΦΗ. Ο 25χρονος Γάλλος που πέρασε πριν από 1,5 χρόνο από τον ΠΑΟΚ (13 συμμετοχές, 1 γκολ) και πέρυσι έπαιξε στη Β’ Γαλλίας με την Ιστρ (10/0), δήλωσε κατά την άφιξή του… «είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στη Super League με την ομάδα του ΟΦΗ. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά τις υπογραφές». Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο ΟΦΗ αναμένεται να κλείσει άλλες τρεις μεταγραφές. Του 22χρονου μεσοεπιθετικού Μάικλ Ογιος από την Εστουντιάντες, του Πορτογάλου πορτιέρο Ντάνι Φερνάντεζ από την Τβέντε και του 22χρονου στόπερ από τη Ζιμπάμπουε Λίνκολν Σβαζίγια που έπαιζε στην Κάιζερ Τσιφς. 0 ΟΦΗ θα δοκιμάσει τις επόμενες ημέρες τον Καμερουνέζο μέσο Ικενγκ.

Sportday

Πάτησε στο νησί διψασμένος για μπάλα ο Νιμανί

Οπως η «SD» σας αποκάλυψε χθες. ο Γάλλος εξτρέμ είχε συμφωνήσει με τους Κρητικούς και αναμενόταν να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει. Οπως και έγινε.
Λίγο μετά τις 8 το βράδυ έφτασε στο «Νίκος Καζαντζάκης». 0 24χρονος δεν είπε πολλά. Ομως έδειξε να διψά για μπάλα. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα για να αγωνιστώ στον ΟΦΗ. Οα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, αλλά θέλω να πω περισσότερα μόλις υπογράψουμε», είπε χαρακτηριστικά. Ο ΟΦΗ θα είναι ο δεύτερος εν Ελλάδι σταθμός της καριέρας του.
μετά τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» είχε ντεμπουτάρει κόντρα στη νέα του ομάδα, σε ένα παιχνίδι της μοίρας. «Το θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι και βέβαια τον ΟΦΗ», σχολίασε χαμογελώντας.
Βέβαια στον σύλλογο είναι εν αναμονή και άλλων αφίξεων. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έρθει στην Ελλάδα ο Λίνκολν Σβασίγια.
Με τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό από τη Ζιμπάμπουε, υπάρχει συμφωνία και ο πρώην στόπερ (θα αποκτηθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς) της Κάιζερ Τσιφς περιμένει να τακτοποιηθεί ένα πρόβλημα με τη βίζα του.
Μόλις συμβεί αυτό. θα μπει στο αεροπλάνο. Τα τυπικά απομένουν και για τον Φερνάντες. καθώς η Τβέντε από στιγμή σε στιγμή θα δώσει το «Ο.Κ.» για την παραχώρησή του. Με τον Πορτογάλο γκολκίπερ υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία.
Τι απομένει: Ο Ογιος. Με τον 22χρονο μέσο υπάρχει συμφωνία. Η Εστουδιάντες συναινεί να τον παραχωρήσει δανεικό για μία σεζόν και για να ολοκληρωθεί το deal απομένει μόνο ένα ζήτημα.
Το ύψος της οψιόν αγοράς που θα μπει στο συμβόλαιο του. ώστε οι Κρητικοί αν θελήσουν το καλοκαίρι του 2014 να τον κρατήσουν στο Ηράκλειο. Οι σχετικές συζητήσεις με τους Αργεντινούς έχουν μπει στην τελική τους ευθεία.

Live Sport

Βρίσκει την ηρεμία του

Στην πιάτσα ακούγονται καλά λόγια για τον ΟΦΗ. Σχολιάζουν εκείνοι που παρακολουθούν τις κινήσεις του ότι είναι προσεκτικοί και αποτελεσματικός στις επιλογές τους.
0 ΟΦΗ έχει κλείσει αρκετά μέτωπα και με προπονητή τον Παύλο Δερμιτζάκη αν μη τι άλλο βρίσκει τη χαμένη ηρεμία του. Άλλωστε ο Παύλος αν και Καβαλιώτηε, γνωρίζει πολύ καλά το Ηράκλειο μετά την προϋπηρεσία του σε Εργοτέλη και Ατσαλένιο και δεν πηγαίνει στα τυφλά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook